-2.9 C
România
28 noiembrie 2020
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 APRILIE 2016. Ce fac concurentii plecati? Foto cu Florin, Alexandra, Marius, Oana si Cosmin afara

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 APRILIE 2016. O parte dintre concurentii care ieri au parasit showul Mireasa pentru Fiul Meu s-au intalnit si s-au fotografiat cu sustinatorii, printre acestia numarandu-se Florin, Alexandra, Marius si Alexandru. Cu ei a fost si Miki, sora Alexandrei. Imagini cu concurentii de afara puteti vedea la sfarsitul acestui articol.

Pe paginile lor de Facebook sau pe grupurile de sustinatori au fost postate mai multe imagini cu concurentii care luni au parasit casa Mireasa pentru Fiul Meu 2016. Apoi, Florin, Marius, Alexandra si Alexandru au iesit si au luat masa la restaurant.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 APRILIE 2016. In imaginile postate pe retelele de socializare se poate vedea cat de fericiti sunt concurentii care au plecat din emisiune. Florin si Alexandra s-au fotografiat cu o parte dintre sustinatori, la fel si Marius.

Acestia au postat fotografii si de la restaurant, unde au luat masa si au servit un pahar cu vin. Imaginile cu Florin si Alexandra imbratisati au fost foarte apreciate de internauti.

Concurentii plecati sunt slabi

In emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu de marti, 12 aprilie, Mirela Boureanu Vaida a precizat inca o data ca cei care au plecat sunt slabi, drept urmare nu are rost sa se mai vorbeasca despre ei in emisiune. De precizat ca cei ramasi in Casa au facut bagajele concurentilor plecati.

Iti recomandam si: MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 APRILIE 2016. Noua concurenti au plecat!

Care sunt planurile de viitor ale lui Florin

„Competitia este pentru cei care au ramas. Cei care au plecat nu ne mai intereseaza. Am vorbit despre ei toata ziua ieri. Daca este obligatoriu cum e armata, aia care dezertau erau slabi psihic vorbind. Noi am deschis poarta, ne-am asumat sa plece jumate, sa plece 20. Ne intereseaza cei care isi doresc competitia. Decat 30 de oameni care nu fac nimic, sunt mai buni 10 care vor sa lupte. De obicei dupa ce pleaca un concurent mai ales pe usa din dos, nu se mai vorbeste despre ei”, a spus moderatoarea showului.

Amintim ca noua concurenti au plecati, luni, din Casa Mireasa pentru Fiul Meu 2016. Este vorba despre Florin, Alexandra, Doamna Luiza si Tudor, Oana si Cosmin, Marius, Nicoleta si Alexandru. Surpriza cea mare a venit din partea cuplului Oana si Cosmin! Toata casa a izbucnit in plans dupa plecarea celor noua concurenti. Au fost 25, au plecat 9 si au ramas 16 concurenti. Cu ei va continua competitia Mireasa pentru Fiul Meu 2016 de acum incolo!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 APRILIE 2016. Va prezentam mai jos cateva dintre fotografiile facute ieri de concurentii care au parasit showul matrimonial Mireasa pentru Fiul Meu.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 6 IANUARIE 2017. Partida in La Liga dar si meciuri in cupele nationale din Franta si Anglia

Bogdan

GALA BRAVO AI STIL, 18 FEBRUARIE 2017. LIVE. A patra gala eliminatorie, inca o concurenta a plecat acasa!

Cristiana Petrariu Bota

KATIA CARBUNE, NEXT STAR 16 MARTIE 2017. Golden Star pentru o Katia, artista care va avea propriul album si va fi difuzata la ZU. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult