MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 APRILIE. ANDREI: Corina, iti garantez ca daca Traian s-ar culca cu una in fata ta, tu n-ai riposta!

Bogdan
By Bogdan aprilie 12, 2014 17:50

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 APRILIE. ANDREI: Corina, iti garantez ca daca Traian s-ar culca cu una in fata ta, tu n-ai riposta!

Finala saptamanala in Casa de la Mireasa pentru fiul meu a fost monopolizata, in mare parte, de scandalul iscat intre Andrei si Traian, cei doi fiind considerati, luni la rand, ca fiind cei mai buni prieteni din competitie.

Ca si in zilele anterioare, acuzele cele mai grave ale lui Andrei nu s-au indreptat impotriva lui Traian ci spre parintii acestuia, despre care crede ca ii manipuleaza toate deciziile.

Andrei: “Din partea doamnei Iuliana am simtit intotdeauna falsitate.” completat fiind de Cristina: “Doamnei Iuliana ii place barfa si sa instige intotdeauna.”

Nici mama lui Traian nu a ramas datoare la declaratiile lui Andrei afirmand despre galatean ca “asa a a facut cu toti prietenii pe care i-a avut in Casa si nu intelegeam de ce face asta“, referindu-se la faptul ca Andrei il ataca intentionat pe Traian pentru a scapa de un competitor important la accederea in finala.

A fost pus in discutie si momentul in care, in urma unui nou dialog tensionat intre Andrei si doamna Iuliana, Traian a izbugnit in plans si, dupa ce a lovit cu pumnul in gardul Casei, ainceput sa strige ca nu mai poate si ca vrea sa plece cat mai repede acasa.

Andrei a confirmat ca Traian nu a jucat deloc teatru si ca demult vroia sa plece acasa insa a fost obligat de doamna Iuliana sa ramana in Casa:”Nu a fost nimic fals in gestul lui Traian, a fost un strigat de disperare catre mama lui prin care sa-i demostreze ca nu mai suporta si ca trebuie sa incheie toata treaba asta. Vrea acasa.”

Andrei si Cristina au tinut sa faca mai multe remarci si despre relatia dintre Traian si Corina. Andrei a dezvaluit ca Traian era interesat de doua dintre fetele care fac parte din staff si, mai mult decat atat, ar fi declarat ca, daca va fi eliminat din competitie inaintea Corinei, nu va astepta pe acesta si o va insela cu alte fete.

Corinei nu i-au cazut bine cuvintele lui Andrei insa, ultima ei concluzie a fost ca Traian are sentimente puternice pentru ea, motiv pentru care si formeaza un cuplu, de atatea luni de zile.

Dupa ce, in urma cu cateva zile, spusese despre Corina ca este naiva, in relatia cu Traian, Andrei a tinut sa faca, la final, o remarca destul de agresiva : “Corina, iti garantez ca daca Traian s-ar culca cu una in fata ta, tu n-ai riposta.”

Cristina: “Corinei ii este frica sa nu piarda.”

Andrei:”Ii este frica sa nu fie abandonata.”

Cristina:”Da. De frica sa nu-l piarda, accepta orice.”

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.