FLORIN MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 FEBRUARIE 2016. Imagini cu Florin dezbracat complet in materialul vedeta al zilei

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 FEBRUARIE 2016. Promis de moderatoarea Mirela Boureanu Vaida inca din ziua precedenta, materialul in care erau incluse imagini cu Florin surprins complet dezbracat de camerele instalate in dormitorul baietilor a fost punctul de atractie al zilei de vineri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 FEBRUARIE 2016. Pus sa dea explicatii, noul concurent MPFM5 a explicat ca nu cunoastea foarte bine regulamentul competitiei si ca a durat cateva zile pana cand s-a adaptat la cerintele staff-ului in conditiile in care acasa nu-si facea nicio probleme in a se plimba gol sau in a dormi fara haine pe el.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 FEBRUARIE 2016. De altfel, imaginile prezentate blurat in emisiune l-au avut in centru pe Florin plimbadu-se dezbracat prin camera si chiar asezandu-se astfel in pat fara nicio intentie de a se imbraca.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 FEBRUARIE 2016. A fost insa taxat imediat de staff cu un advertisment verbal in care i se cerea sa se conformeze in cel mai scurt timp regulamentelor impuse in acest reality show. Florin s-a imbracat fara insa a manifesta un entuziasm evident in aceasta privinta.

„Acasa dormeam gol. Nu-mi pasa ca erau si ceilalti barbati in camera. Nu dorm cu mine in pat!”, a spus el, in direct, la „Mireasa pentru fiul meu”.
34-54-24-502 de dbgfdgvcddasaas

Articole asemănătoare

Cand visezi cirese, visine, mere si fructe in general. Interpretare vise

Lucy Ionesco

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de marti!

Delia Ion

FERMA VEDETELOR, 1 IUNIE 2016. Castigatorul Ferma Vedetelor, ales din trei finalisti! Marea finala Ferma Vedetelor e sambata la Pro TV

Lucy Ionesco