-0.2 C
România
25 octombrie 2021
FLORIN MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 FEBRUARIE 2016. Imagini cu Florin dezbracat complet in materialul vedeta al zilei

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 FEBRUARIE 2016. Promis de moderatoarea Mirela Boureanu Vaida inca din ziua precedenta, materialul in care erau incluse imagini cu Florin surprins complet dezbracat de camerele instalate in dormitorul baietilor a fost punctul de atractie al zilei de vineri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 FEBRUARIE 2016. Pus sa dea explicatii, noul concurent MPFM5 a explicat ca nu cunoastea foarte bine regulamentul competitiei si ca a durat cateva zile pana cand s-a adaptat la cerintele staff-ului in conditiile in care acasa nu-si facea nicio probleme in a se plimba gol sau in a dormi fara haine pe el.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 FEBRUARIE 2016. De altfel, imaginile prezentate blurat in emisiune l-au avut in centru pe Florin plimbadu-se dezbracat prin camera si chiar asezandu-se astfel in pat fara nicio intentie de a se imbraca.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 FEBRUARIE 2016. A fost insa taxat imediat de staff cu un advertisment verbal in care i se cerea sa se conformeze in cel mai scurt timp regulamentelor impuse in acest reality show. Florin s-a imbracat fara insa a manifesta un entuziasm evident in aceasta privinta.

„Acasa dormeam gol. Nu-mi pasa ca erau si ceilalti barbati in camera. Nu dorm cu mine in pat!”, a spus el, in direct, la „Mireasa pentru fiul meu”.
34-54-24-502 de dbgfdgvcddasaas

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 79 REZUMAT, 11 IANUARIE 2017. Fatih este victima unei bauturi pregatita de servitoarea familiei care dadea halucinatii

Delia Ion

Doliu la Mireasa pentru Fiul Meu! Doi finalisti ai MPFM traiesc momente grele

Cristiana Petrariu Bota

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de sambata!

Delia Ion

1 comment

negrei 13 februarie 2016 at 2:46 pm

Valentin tineo tot asa bravo..

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult