MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IANUARIE 2017
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IANUARIE 2017. Rasturnare de situatie in interiorul cuplului Andrada-Valentin

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IANUARIE 2017. Emisiunea de ieri a show-ului „Mireasa pentru fiul meu” a adus in prim-plan cuplul Andrada-Valentin, in acest moment cel mai iubit dintre cele ramase in competitie. Tensionati in urma evenimentelor petrecute in ultima vreme, cei doi s-au contrat de mai multe ori de-a lungul minutelor de emisie dar si a pauzelor publicitare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IANUARIE 2017. Ajuns la un punct in care parea a i se pune eticheta „executantului” din relatie, Valentin a rabufnit marturisind ca intentioneaza sa abandoneze si el competitia MPFM6 in conditiile in care, din punctul lui de vedere, aceasta competitie dauneaza relatiei lui cu Andrada.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IANUARIE 2017. Deranjata de impulsul lui Valentin, Andrada s-a grabit sa mentioneze ca ea nu va pleca din emisiune, indiferent de decizia iubitului ei fata de care s-a cam plictisit „sa-si bata gura de pomana”, inca de la inceputul relatiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IANUARIE 2017. Azi show-ul i-a gasit pe cei doi tinandu-se de mana in emisiune insa pe Andrada cu o parere schimbata fata de ziua precedenta. Ea a tinut sa specifice ca declaratia de ieri fusese data „la ambitie” pentru a-i taia elanul lui Valentin care se afisase mult prea categoric in decizia de a parasi competitia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IANUARIE 2017. Andrada a recunoscut ca este mandra pentru pozitia ocupata de ea in clasamentul simpatiilor publicului si ca ar fi mandra daca ar castiga aceasta editia a show-ului MPFM alaturi de Valentin dar ca, in cazul in care s-ar pune cu adevarat problema ca iubitului ei sa plece din show, ea l-ar urma fara regrete.

„Ieri, am zis ca nu plec, asa… la ambitie. Dar, daca Valentin va pleca din casa, voi merge cu el. Noi amandoi suntem cu un picior inauntru . E pentru ca suntem unde suntem, pentru ca suntem in top si pentru ca aici putem trece mai usor peste. Probabil ideea aceea de a stii ca ai castigat. E o multumire interioara cand vezi cat esti de apreciat.”, a marturisit Andrada, logodnica lui Valentin.

Articole asemănătoare

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 33 REZUMAT, 20 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

MATRIMONIALE 8 IULIE 2015. Mirela, o posibila iubita cu bune si cu rele

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 DECEMBRIE 2016. Cum a ajuns prietenul lui Florin in Casa MPFM 6

Lucy Ionesco