Lifestyle

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 12 MARTIE 2014. Marianita a amenintat-o pe Oana cu dezvaluiri denigratoare!

Mireasa pentru fiul meu este in continuare sub socul finalei saptamanii anterioare, in care Oana a fost desemnata mireasa saptamanii, prin voturile telespectatorilor.

Discutiile care au urmat acelei finale, au lasat urme adanci in randul concurentilor si chiar a relatiilor formate.

Raymond si Constantina au decis sa puna capat povestii lor de dragoste insa neintelegeri mari au aparut si in cazul perechii Laurentiu-Marianita, ambii ajungand la concluzia ca le-ar fi mai bine impreuna, in afara competitiei.

Marianita a trecut la atacuri destul de dure, adresate Oanei, cu toate ca, acum cateva saptamni pozau in prietene bune. Iubita lui Laurentiu a afirmat chiar ca detine informatii incendiare despre invatatoarea din Bacau de care se va folosi, daca va fi nevoita.

Tot in jurul cuplului Laurentiu-Marianita a reinviat un alt conflict mai vechi. Andrei si Maria au avut o noua discutie aprinsa in urma careia, Andrei a decis ca, de aici inainte, sa-i voteze numai pe Laurentiu si Marianita, in vederea eliminarii, numai cu scopul de a o vedea si pe Maria, in afara competitiei.

Concurentii din Casa au avut parte una din vizitele, deja obisnuite, ale psihologului Anca Boalca.

Daca temerile Oanei, referitoare la viitorul relatiei recent incepute cu Viorel, au parut cat se poate de firesti, mai spectaculoase au fost marturisirile lui Aurelian, acesta afirmand ca nu a intrat in competitie cu scopul ferm de a-si forma un cuplu ci, mai degraba, de a juca rol de mediator intre diferitele gasculite formate in Casa.

Articole asemănătoare

Pisicile devin de necontrolat la aceasta planta. VIDEO AMUZANT

Lucy Ionesco

Radu Mazăre, la volanul unui Jaguar, la parada motocicliştilor: Prefer maşinile vechi şi fetele noi

Teodora Badescu

Klaus Iohannis, pe Facebook: Noua sesiune parlamentara ne ofera sansa de a arata ca am inteles mesajul celor care au votat in noiembrie 2014

Lucy Ionesco