-5.2 C
România
26 ianuarie 2022
ADRIANA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 NOIEMBRE 2015. Adriana este vazuta in rolul celei mai barfitoare concurente din acest sezon

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 NOIEMBRIE 2015. Adriana si Valentin sunt in acest moment liderii topurilor voturilor telespectatorilor, cuplul lor consacrandu-se inca din aceasta faza a competitiei in rolul de principali favoriti la castigarea acestui sezon.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 NOIEMBRIE 2015. Acest lucru nu inseamna insa ca Adriana si Valentin nu au si suficient de multi contestatari incat acesti sa lanseze atacuri verbale ori de cate ori au ocazia. Si ocazia li s-a oferit in momentul in care Adriana a inceput sa-si exprime nemultumirile fata de unii colegi de conpetitie dar si fata de unele dintre mame.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 NOIEMBRIE 2015. Cel mai mult i-au fost taxate aprecierile Adrianei conform carora multi dintre cei din casa nu se ridica la nivelul studiilor sale. Un gen de aroganta care nu le-a cazut prea bine telespectatorilor neutri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 NOIEMBRIE 2015. Dupa ce isi exprimase deja nemultumirile fata de anumite aspecte din casa sau dispretul fata de atitudinea Luizei, mama lui Tudor, Adriana a inceput sa fie catalogata deja drept „cea mai barfitoare fata din casa”.

Adriana este vazuta in ipostaza concurentei care a facut-o „pe muta” la inceputul competitiei doar pentru avea o privire de ansamblu asupra celor pe care ii poate domina si alaturi de care sa-si petreaca timpul in drumul ei spre marea finala.

Antifanii o acuza chiar ca marele pacat al Adrianei este acela de a-i ataca pe colegii de competitie inainte de a fi ataca de acestia.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 33 REZUMAT, 6 APRILIE 2018

Delia Ion

BILETUL ZILEI 25 MAI 2017. Final de cupa in Danemarca si Elvetia

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4. Andreea Mantea, schimbare de look extrem de rafinata

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult