13.4 C
România
21 octombrie 2020
MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 APRILIE 2015. Scena sfasietoare in Casa MPFM4 cu Cristiana in rol principal
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 APRILIE 2015. Scena sfasietoare in Casa MPFM4 cu Cristiana in rol principal

Sarbatorile pascale nu au adus linistea mult dorita in casa de la Stefanesti ci dimpotriva unele cupluri au trecut prin momente de mare cumpana. Este si cazul relatiei dintre Marian si Cristiana a caror iubire a atins deja pragul a cinci luni de-a lungul carora cei doi si-au jurat de mai multe ori dragoste eterna.

Ca din senin, Marian si Cristiana au avut insa in ultimele zile cateva neintelegeri care au dus-o pe Cristiana la capatul puterilor. Evenimentele au degenerat cand, in urma unui episod tensionat, concurenta a manifestat o stare de slabiciune evidenta care a luat sfarsit numai dupa interventia medicala de urgenta a unui echipaj specializat.

Totul a pornit de la o discutie in care Marian si-a exprimat in fata iubitei sale temerea pentru ceea ce va urma la finalul competitiei in conditiile in care intre ei este o diferenta considerabila de varsta dar si de mentalitate.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mama lui Elly i-a dat binecuvantarea lui Cristian desi fanii MPFM4 stiu bine ca nu-l suporta

Marian: „Poate nu sunt eu acela care sa te faca fericit. Serios iti spun. Mi-e asa sa nu-ti iau tineretea. Mi-e sa nu iau de langa familie!”.

Cristianei nu i-a picat deloc bine marturisirea lui Marian in conditiile in care ea se simte pregatita pentru o relatie serioasa cu Marian si credea ca si iubitul ei nutreste aceleasi trairi fata de relatia inceputa cu ea, cu cinci luni in urma.

Cristiana: „Asta este suferinta ta? Ca-mi rapesti mie tineretea? Cand o sa avem un copil, o sa-mi spui ca simti ca nu ne potrivim?”.

Chiar daca Marian si-a recunoscut greseala Cristiana a avut parte de un moment de mare slabiciune in care niciunul dintre colegii de competitie nu a reusit sa o faca sa-si revina.

Cristiana a inceput sa planga cu spasme, sa respire cu greutate si sa manifeste o stare apropiata inconstientei. In momentul in care au dedus ca nu pot face nimic, colegii au chemat salvarea care a venit de urgenta in casa de la Stefanesti. I s-a administrat Cristianei un calmant care a facut-o sa-si revina insa atat colegii de competitie cat si telespectatorii Antena Play au ramas impresionati de scena la care asistasera timp de cateva zeci de minute.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 6 IUNIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 APRILIE 2016. Loredana a aruncat cu piatra catre o colega de competitie fara a se uita in propria ograda

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 29 REZUMAT, 13 MARTIE 2017. Kosem nu-l poate impiedica pe Osman sa ia decizia de a-l executa pe Mehmet

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult