Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 FEBRUARIE 2015. Andrada recurge deja la inchisul lavalierelor

Noii concurenti, intrati in Casa de la „Mireasa pentru fiul meu” au fost deja luati „in primire” de telespectatorii fideli ai acestei emisiuni.

S-au format grupuri de simpatizanti dintre care cel mai consistent este al Andradei, cunoscuta si sub pseudonimul de Clopotica insa, cum era si normal, nici ea nu dice lipsa de antifani.

De vreme ce Andrada isi controleaza la maxim evolutia din timpul emisiunilor desfasurate in direct, antifanii ii pandesc greselile prin intermediul programului Antena Play.

Este cazul si episodului in care Andrada si-a inchis lavaliera pentru a-i transmite Lauricai anumite mesaje pe care si le-a dorit secrete.

„Semn de perversitate” au spus unii, „predispusa la minciuni” au completat altii insa cert este ca Andrada nu este pe un trend ascendent in aceasta emisiune.

Aceste comentarii vin la doar o zi distanta de cand Andrada a fost comparata cu partile negative ale Oanei MPFM3, interesant fiind remarca: „daca un concurent va incalca regula 25 in acest sezon, atunci sigur va fi Andrada.”

Stiri pe aceeasi tema

MPFM SEZON 3. Traian, actor intr-o prezentare de moda inedita!

Delia Ion

Radu Mazare a petrecut cu Tania Budi in club Luv de Sfantul Stefan. FOTO

Cristiana Petrariu Bota

Flavia Mihasan si Dani Otil, adevarul din spatele unei povesti intens mediatizate

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult