11.7 C
România
27 septembrie 2022
MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 IANUARIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 IANUARIE 2016. O noua cearta a pornit intre Natasa si Lavinia, de aceasta data din cauza curateniei

MIREASA PENTRU FIUL MEU, MIERCURI, 13 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Cum nu exista nicio zi la „Mireasa pentru fiul meu” in care sa nu apara un motiv de cearta intre fete, si azi am fost martorii unui astfel de episod, „eroine” fiind Lavinia si Natasa, cele doua colege de competitei neajungand la un numitor comun in privinta echipelor desemate sa faca curatenie in casa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Ramasa singura la curatenie dupa eliminarea Crinei din competitie, Lavinia si-a cautat un loc in echipele deja formate de mai mult timp. S-a autopropus in echipa Natasei si Adrianei insa Natasa nu numai ca a refuzat categoric aceasta varianta ci a si ripostat vehement la adresa uneia dintre aprigele ei adversare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. La inceput a pretextat refuzul pe baza faptului ca nu a stiut ca Lavina „a ramas singura la curatenie. Ea a spus de nenumarate ori ca este ajutata la curatenie. Daca am spus ca nu o doresc pe Lavinia nu cred ca am facut ceva grav”, a comentat Natasa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Discutia a degenerat, iar Lavinia a fost vizibil deranjata de vorbele Natasei. “Nu ma asteptam oricum sa fiu primita cu bratele deschise. E vorba de rautate”, a spus Lavinia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. „Nu faci curatenie mai mult decat noi” a spus Natasa. Adriana s-a implicat si ea in discutie si a atacat-o pe Lavinia, spunand ca nu face curatenie bine.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. Pe de alta parte, Denisa vrea sa ramana in competitie pentru a vedea daca va reusi sa ramana impreuna cu Tudor. Ea a spus ca va cere eliminarea daca nu va reusi sa stabileasca o relatie cu el.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IANUARIE 2016. MPFM SEZON 5. „E o competitie, ar trebui sa intre cine isi doreste” a sustinut Tudor, care a precizt ca doar socializeaza cu Denisa. Tudor a mai spus si ca vrea sa vada o lupta intre fete.

Related posts

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 7 REZUMAT, 29 MARTIE 2017. Nihan ii maruriseste lui Kemal ca nu este fericita alaturi de Emir

Delia Ion

GUNES, EP 13 REZUMAT 1 SEPTEMBRIE 2016. Selin afla un alt secret al lui Gunes

Delia Ion

DILA EPISODUL 5 DE MIERCURI 29 APRILIE 2015, REZUMAT DETALIAT. Dila ramane decisa sa-l omare pe Riza fara sa stie ca acesta ii devenise prieten

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult