FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU - 4 MARTIE 2017
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 NOIEMBRIE 2016. Finalistii sezonului 4 MPFM s-au intors in competite

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 NOIEMBRIE 2016. Finalistii sezonului 4 MPFM s-au intors in competite. Cristiana si Marian, Ionela si Teodor si Cristian cu Elly. Cristiana  este insarcinata in 7 luni si a venit sa-si etaleze frumoasa burtica in emisiune. Revederea cu fostii lor colegi i-a emotionat pe toti.

Cum li se pare acest sezon? „Foarte tare”, au spus toti la unison. Cat despre intrarea lui Cristi si Danut in MPFM 4, fostii concurenti au comentat ca totul este posibil. „Sezonul asta orice a fost posibil”, a spus Teodor.

Cristi, Danut si Andrada, fosti concurenti in sezonul 4 si actuali concurenti in sezonul 6 au venit in platou pentru a se reintalni cu fostii lor colegi de competitie.

„Mi se par slabi, sunt schimbati”, a exclamat Cristiana. „Il sustinem pe Danut, dar si pe Cristi. Pe Andrada sa o sustina cine vrea”, a comentat Ionela, intrebata pe cine sustine.

„Eu zic ca a fost o idee buna sa intram in showul asta. A mai colorat unpic showul. Am adus niste culori mai puternice”, a adaugat Danut.

„Le uram la toti sa ajunga acolo unde si-au propus”, le-a transmis Ionela concurentilor din MPFM 6.

Cum vad concurentii dinMPFM 4 relatia dintre Valentin si Andrada? „Sincer ea a fost pregatita si cu Cristi, de ce nu si cu Valentin. Numai ei stiu ce s0-a fracturat in relatia ei cu Cristi”, a spus Ionela. „Daca purtam ura, poate ne dadeam cu parerea. Ce a fost, a fost. Important e sa stie unde au gresit. Orice om greseste, invatam din greseli. Andrada si Cristi stiu cel mai bine daca au fost sau nu sentimente”, a comentat si Cristiana.

„Noi am fost prieteni in afara competitiei, acum cand ii vad ca se cearta, mi se pare foarte ciudat”, a adaugat si Elly.

Ce le doresc concurentii MPFM 4 concurentilor din MPFM 6? „Le dorim succes. Sa faca ce simt intotdeauna, sa nu asculte de nimeni. Daca simt sa faca ceva, sa faca si sa nu aiba retineri. Sa fie ei, oricum aici o sa stea un an de zile”, a spus Cristiana.

CUM A FOST IN GALA DE SAMBATA

In gala de sambata, nominalizările au lovit din nou! Lorena, Daniel, Sergiu, Cristi și Georgiana au fost țintele concurenților. Însă decizia a fost luată.

Cu cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și a susținătorilor, Andreea este mireasa săptămânii. Mirele acestei săptămâni, cu cele mai multe voturi și cel mai are capital de simpatie este concurentul cu numele… Valentin.

Protejatii: Cristi, Petru, Aly, Radu, Georgiana, Edith și Andrada. Lorena și Daniel intră în cursa pentru eliminare.

Articole asemănătoare

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 39 REZUMAT, 27 APRILIE 2018.

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 23 REZUMAT 1 MARTIE 2017. Boala sultanului se agraveaza, Iskender afla ca este fiul sultanei Safiye

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 OCTOMBRIE. Despartire la MPFM 6, Ana-Maria a izbucnit in lacrimi

Delia Ion