DIANA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 AUGUST 2015. Diana MPFM3, schimbare de look impresionanta

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 AUGUST 2015. Diana Luca este una dintre fetele care alcatuiau „gasca vesela” a sezonului 3 „Mireasa pentru fiul meu”. Alaturi de Cristina, actuala sotie a lui Andrei, si Claudia, logodnica lui Sorin, Diana a fost „sarea si piperul” inceputului de sezon, unul extrem de spectaculos din punctul de vedere al telespectatorilor fideli ai acestei emisiuni.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 AUGUST 2015. A incercat sa foreze un cuplu cu Robert insa diferentelele de mentalitate dontre ei s-au dovedit de netrecut astfel incat, la iesirea din competitie, Diana era la fel de singura precum intrase.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 AUGUST 2015. De atunci, Diana a mai aparut in fata admiratorilor ei ca invitata, in platoul in care se desfasoara emisiuni in direct, dar si cu numeroase aparitii pe Facebook.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 AUGUST 2015. Ultima aparitie pe internet a frumoasei brunete este si una extrem de spectaculoasa. Fosta concurenta a show-ului matrimonial a fost protagonista unei sedinţe de make-up.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 AUGUST 2015. Dupa ce a postat fotografiile pe pagina personala de Facebook, Diana a primit multe aprecieri si comentarii. Intr-adevar in spatele mastii, bruneta este de nerecunoscut.

Stiri pe aceeasi tema

GUNES EPISODUL 32 DE MIERCURI 28 SEPTEMBRIE 2016. Gunes afla ca a ramas insarcinata cu Haluk

Delia Ion

TE VREAU LANGA MINE 21 SEPTEMBRIE 2015. Melania a decis sa-i dea o sansa lui Bogdan, un tanar fotograf

Delia Ion

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 14 REZUMAT, 23 DECEMBRIE 2015. Seyit este eliberat si incearca sa-si refaca relatia cu Sura

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult