-5.2 C
România
26 ianuarie 2022
EMILIA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 DECEMBRIE 2015. Emilia, perceputa si in casa si in randul telespectatorilor show-ului ca o mare barfitoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 DECEMBRIE 2015. Perioada tensionata in casa MPFM5. In aceste zile sunt prezentate foarte multe materiale care incep, continua si se termina in nota de cearta, diferitele tabebere aparute in randul concurentilor vrand fiecare sa o supuna pe cealalata prin taria vorbelor rostite si, nu in ultiul rand, prin jigniri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 DECEMBRIE 2015. Vechile prietene au devenit dusmani redutabili, fosti inamici au inceput sa se apropie, in functie de interesele de moment. Emilia, devenita la un moment dat inamicul numarul 1 al majoritatii cncurentilor MPFM5, a inceput sa reintre in gratiile unora, in special dupa ce Adriana a reinceput sa petreaca mai mult timp in prezenta ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 DECEMBRIE 2015. In conditiile date, Valentina a incercat sa o invete „de bine” pe Emilia, subliind ca prin faptele ei si-a creat o imagine mai putin favorabila de care incearca sa se agate fiecare concurent care vrea sa o atace.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 DECEMBRIE 2015. „Emilia, nu te mai baga in anumite subiecte. Nu mai vorbi pe la spate, da-le pe fata. La inceput daca aveai ceva de spus, spuneai. Acum o iei pe ocolite”, i-a spus iubita lui Aurel pentru a-i explica Emiliei de ce este perceputa ca o barfitoare.

„Fac si eu cum se pocedeaza pe aici. Eu nu ma ascund si nu mi-e frica de nimic”, a raspuns Emilia pentru a se disculpa.

Valentina a continuat insa prezentant inca un argument concret in sprijinul afirmatiei sale: „Imi spui mie, mai spui si altcuiva si cand se dau materialele reiese ca le-ai spus la mai multi, ca si cum ai barfi”.

Stiri pe aceeasi tema

Florin, fost concurent la Mireasa pentru Fiul Meu, a anuntat cand pleaca in Grecia

Cristiana Petrariu Bota

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. Visinescu, antrenament la nationala. VIDEO

Bogdan

GALA BRAVO AI STIL, 2 DECEMBRIE 2017. Concurenta eliminata cu putin inaintea de finala Bravo ai Stil

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult