EMILIA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 DECEMBRIE 2015. Emilia, perceputa si in casa si in randul telespectatorilor show-ului ca o mare barfitoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 DECEMBRIE 2015. Perioada tensionata in casa MPFM5. In aceste zile sunt prezentate foarte multe materiale care incep, continua si se termina in nota de cearta, diferitele tabebere aparute in randul concurentilor vrand fiecare sa o supuna pe cealalata prin taria vorbelor rostite si, nu in ultiul rand, prin jigniri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 DECEMBRIE 2015. Vechile prietene au devenit dusmani redutabili, fosti inamici au inceput sa se apropie, in functie de interesele de moment. Emilia, devenita la un moment dat inamicul numarul 1 al majoritatii cncurentilor MPFM5, a inceput sa reintre in gratiile unora, in special dupa ce Adriana a reinceput sa petreaca mai mult timp in prezenta ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 DECEMBRIE 2015. In conditiile date, Valentina a incercat sa o invete „de bine” pe Emilia, subliind ca prin faptele ei si-a creat o imagine mai putin favorabila de care incearca sa se agate fiecare concurent care vrea sa o atace.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 DECEMBRIE 2015. „Emilia, nu te mai baga in anumite subiecte. Nu mai vorbi pe la spate, da-le pe fata. La inceput daca aveai ceva de spus, spuneai. Acum o iei pe ocolite”, i-a spus iubita lui Aurel pentru a-i explica Emiliei de ce este perceputa ca o barfitoare.

„Fac si eu cum se pocedeaza pe aici. Eu nu ma ascund si nu mi-e frica de nimic”, a raspuns Emilia pentru a se disculpa.

Valentina a continuat insa prezentant inca un argument concret in sprijinul afirmatiei sale: „Imi spui mie, mai spui si altcuiva si cand se dau materialele reiese ca le-ai spus la mai multi, ca si cum ai barfi”.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 3 IANUARIE 2017. S-a nascut Kevin? Oana si Cosmin sunt teribil de emotionati!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 6 APRILIE 2016. Real Madrid, favorita in deplasarea de la Wolfsburg, City poate fi o nuca tare pentru PSG

Delia Ion

DILA EPISODUL 27 REZUMAT, LUNI 8 IUNIE 2015. Fatma accepta cererea in casatorie a lui Serdar

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult