MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE 2016. Mesajul Paulei Chirila a surprins pe toata lumea si cu siguranta a deranjat un alt trust de televiziune

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 15, 2016 14:54

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE 2016. Mesajul Paulei Chirila a surprins pe toata lumea si cu siguranta a deranjat un alt trust de televiziune

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE 2016. Realizatoarea emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, Paula Chirila, a avut un mesaj neasteptat pentru colegii din alt trust de televiziune. In partea a doua a emisiunii de joi, 15 decembrie, Paula Chirila a tinut sa le multumeasca colegilor din alte trust care au difuzat in reluare pasaje din emisiune. Este vorba despre Cronica Carcotasilor de la Prima TV.

“Doresc sa multumesc colegilor din alte trusturi care ne dau in reluare. Stam patru ore aici, vad ca ne dau si in reluare. Am inteles ca Ana a fost la carcotasi”, a spus Paula Chirila.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE 2016. Apoi, prezentatoarea emisiunii matrimoniale le-a transmis celor de la “Cronica Carcotasilor” sa realizeze si ei emisiunea in direct timp de patru ore.

“Eu ma bucur ca ne preiau si le doresc si lor patru ore de live”, a spus Paula Chirila.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE 2016. Danut a simtit nevoia sa intervina, afirmand ca celor de la Cronica Carcotasilor le vine usor sa inregistreze si le-a sugerat si el sa realizeze emisiunea in direct. Apoi, Danut a exclamat ca nu fac decat sa ajute la ratingul emisiunii.

“Ei inregistreaza, dar e mai greu sa faci o emisiune in direct, decat sa o inregistrezi. Ne fac rating!”, a spus Danut dupa comentariul Paulei Chirila.

Citeste si: Mirela Boureanu Vaida revine pe micul ecran la trustul Antena

Ionela si Teodor au facut un anunt important

Oana si Cosmin vi-l prezinta pe Kevin, noul membru al familiei! FOTO

 

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.