11.1 C
România
26 octombrie 2020
SIMONA SI ANDRADA
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IULIE 2015. Simona ii reproseaza Andradei episoadele bahice

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IULIE 2015. Ultimele saptamani de „Mireasa pentru fiul meu” au prilejuit aparitia unei rivalitati intre Andrada si Simona. Aparent tensiunile dintre cele doua fete au aparut din „nimic”, practic insa este rezultatul apropierii Simonei de Radu, fostul iubit al Andradei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IULIE 2015. Desi Andrada a declar in mai multe randuri ca nu mai avea sentimente fata de Radu si ca tot ceea ce simtea era regretul pentru clipele frumoase petrecute impreuna, moderatoarea Mirela Boureanu Vaida si majoritatea telespectatorilor MPFM4 au remarcat faptul ca Andrada ascunde adevarata realitate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IULIE 2015. Gesturile Andradei, vorbele si reactiile avute atunci cand era adusa in discutie relatia dintre ea si si Radu, tradau adevaratele sentimente ale tinerei. In aceste conditii, apropierea dintre Radu si Simona nu avea cum sa-i ramana indiferenta Andradei.

CITESTE SI: MPFM 14 IULIE 2015. Cristina si Andrei: Show-ul Mireasa pentru fiul meu a reprezentat locul in care ne-am unit destinele!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IULIE 2015. Mai intai au inceput mici intepaturi, apoi apropouri ironice pentru ca totul sa ajunga de curand la stadiul de jigniri. In timpul unui nou dialog rautacios, Simona a incercat sa o puna la punct pe Andrada cu o fraza de zile mari: „Daca nivelul tau este de a merge in 4 labe dupa cateva pahare, nu vreau sa urc atat de sus!”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IULIE 2015. Cuvinte grele adresate de Simona cu referire directa la episoadele bahice in urma carora Andrada a oferit spectacole sinistre tuturor privitorilor programului Antena Play.

Duelul dintre cele doua colege de competitie a fost continuat si pe Facebook. In timp ce unii ii dau dreptate Simonei si o acuza pe Andrada pentru inconstanta demonstrata de-a lungul lunilor petrecute in casa, altii considera ca

Simona nu are dreptul de a o judeca pe Andrada, de vreme ce s-a dovedit o competitoare gata oricand sa faca compromisuri de dragul unui parcurs cat mai lung in competitie, cel mai des exemplu fiind slugarnicia demonstrata fata de Elly, inca din primele saptamani ale acestui sezon.

Stiri pe aceeasi tema

Florin, fost concurent Mireasa pentru Fiul Meu, face apel la fanii sai: Abia astept sa ne strangem!

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 51 REZUMAT, 30 MAI 2017

Delia Ion

Andrada este insarcinata cu Valentin? Vesti noi despre cei doi fosti concurenti Mireasa pentru Fiul Meu

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult