MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. Cuplul Valentin-Adriana, atacat cu duritate de mai multi colegi de competitie

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. Trecerea timpului nu iarta si concurentii show-ului Mireasa pentru fiul meu, sezon 5, au deja la activ aproape 2 luni de competitie. Nu se poate spune ca nu stiu nimic unul despre celalalt ba dimpotriva atacurile dintre grupurile din casa MPFM5 sunt din ce in ce mai argumentate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. Apropierea dintre Valentin si Adriana dupa momente din trecut in care fata il caracteriza pe botosenean drept „alunecos si in cautare de afirmare”, nu putea fi trecuta neobservata de ceilalti colegi de competitie mai ales in contextul in care cei doi sunt concurenti foarte vine clasati in topurile voturilor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. In acest moment, cei mai aprigi contestatari ai posibilului cuplu sunt Tudor, Stefan, Mihai si Aurel, la baieti si Lavinia, Emilia, Ana-Maria si chiar Liliana, din randul fetelor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. „De ce Valentin a fost sigurul concurent a carui poza a aparut in ziarul spunews?” a aruncat Tudor prima sageata catre posibilul cuplu al celor doi.

S-a trecut apoi la recenta participare in gala saptamanala a Laurei, prietena Loredanei, dar si cunoscuta telespectatoare cu prezenta activa in show.

„La casting, cine a convins-o pe Adriana sa semneze?” a intrebat si doamna Luiza cu subinteles.

„Nu m-a convins nimeni. Intr-adevar era si Laura acolo si mi-a spus sa semnez contractul ca nu am nimic de pierdut” a tinut sa raspuna Adriana pentru ca apoi, intr-un dialog cu Valentin, sa specifice: „Doamna Luiza a pus problema ca si cum m-a trimis Laura in emisiune expre pentru a face un cuplu cu tine!”.

Nici Aurel nu a ramas neutru la subiectul zilei din casa MPFM5. Auzind ca Valentin avea un grup de sustinere inca dinainte de a incepe acest sezon, a tras cateva concluzii: „Daca Valentin avea 1.200 de sutinatori la inceputul sezonului, acum cred ca a strans 7-8.000 de fani.”

Cel mai categoric s-a dovedit a fi insa tot Tudor care i-a facut o urare rivalului sau, „din toata inima”: „Valentin, iti urez sa ajungi in finala dar sa nu iei nimic!”.

Moderatoarea Mirela Boureanu Vaida nu a putut sa nu remarce in timpul emisiunii desfasurate in direct ca totul pare o adevarata poveste conspirativa: aparitia lui Valentin pe Spynews, singurul care avea grup de sutinere inainte de a incepe aceasta competitie, interesul demonstrat de Adriana fata de el inca de startul competitiei dar si implicarea activa a Laurei in devenirea realitate a cuplului Valentin-Adriana.

Intrebarea doamnei Mirela a venit foarte firesc: „Valentin si Adriana, va stiati de dinainte?”

Valentin: „Nu” completat de Adriana cu mai multe amanunte: „Sa va explic. Sambata incepea emisiunea, joi am gasit poza pe un grup in care apareau Valentin si Robert. Eu am crezut ca doar unul dintre ei va fi concurent ca asa scria pe grupul respectiv si am trimis poza atat Loredanei cat si Laviniei cu acelasi text <<cica unul dintre astia va fi concurent>>”.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 6. Radu si Andreea au dat peste cap toate previziunile pesimiste

Delia Ion

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 39 REZUMAT, 27 APRILIE 2018.

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 AUGUST 2016. Alexandra, in finala MPFM din 27 august?

Lucy Ionesco