-1.1 C
România
10 ianuarie 2021
EMANUEL
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. EMANUEL, jigniri crunte la adresa unor colegi de competitie!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. Ziua de miercuri, 14 octombrie, de la „Mireasa pentru fiul meu” a avut in centru figura lui Emanuel care la petrecerea de sambata seara, dupa ultima finala saptamanala, a inceput un adevarat razboi cu mai multi colegi de competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. A plecat initial de la esecul inceputului de relatie pe care l-a avut cu Mihaela si apoi si-a largit sfera acuzelor asupra Natasei, Ana-Mariei, Valentinei sau Cristinei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. Pentru ca Eduard s-a retras la petrecere din preajma lui in momentul in care a observat derapajele de limbat ale acestuia, Emanuel a ales sa-si verse naduful celuilalt bun prieten al sau, Cosmin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. „Nu mi-a spus in fata <<vezi bai de tine, cara-te>>. Nu mai gaseste ea baiat asa bun ca mine nici in afara competitiei”, s-a referit Emaneul la preferinta Mihaelei de a cunoaste mai bine un alt baiat, in speta Constantin.

Orgolios din fire, Emanuel nu a ezitat sa-l eticheteze si pe Constantin in termeni deloc elogiosi: „Il tii de mana pe manelistul ala? Pe ciobanul ala? Pai ma compari pe mine cu ala? Nu am ajuns sa concurez cu un cioban pentru o fata!”.

A trecut apoi la jigniri adresate mai multor fete: „Cand m-am dus sa gatesc fetelor, ele radeau de mine si isi bateau joc. Florentina si Cristina, urataniile alea, cand se demacheaza te sperii de mutrele lor”, i-a marturisit Emanuel lui Cosmin.

Invitat in platou, Emanuel a incercat sa-si justifice comportamentul de la petrecere prin faptul ca nu s-a simtit respectat de fete inca de la debutul MPFM5 desi acestea s-au repezit sa infirme aceasta varianta.

Moderatoarea Mirela Boureanu Vaida nu s-a putut abtine sa nu remarce ca Emanuel le-a jignit pe unele dintre fete desi initial avea doar o problema cu Mihaela care pare a-l fi ales pe Constantin, in detrimentul lui.

„Mihaela, ce ai alege dintre un filozof rasat si un cioban manelist?”, a parafrazat moderatoare MPFM5 cuvintele lui Emanuel.

„Eu am fost de bun simt si am vrut sa-i cunosc pe amandoi insa acum vreau sa nu mai am de-a face cu Emanuel” a raspuns Mihaela explicat actuala situatie dintre ea si fostul ei pretendent.

Stiri pe aceeasi tema

GUNES, EP 13 REZUMAT 1 SEPTEMBRIE 2016. Selin afla un alt secret al lui Gunes

Delia Ion

BAHAR EPISODUL 46 REZUMAT, 17 MARTIE 2016. Familia Atahan este lovita de criza financiara si Mehmet decide sa vanda conacul

Delia Ion

DEFINITIVAT 2015. REZULTATE DEFINITIVAT 2015. Profesorii, fara emotii la DEFINITIVAT 2015. REZULTATELE LA DEFINITIVAT, PE 14 IULIE 2015

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult