-9.4 C
România
16 ianuarie 2021
MPFM5
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 SEPTEMBRIE 2015. Robert si Octavian isi acuza un coleg pentru un eveniment grotesc

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 SEPTEMBRIE 2015. Discutiile purtate in contradictoriu in prima saptamana de competitie intre baietii participanti la MPFM5 par a fi simple jocuri de cuvinte pe langa adevaratele razboie aparute in ultimele zile.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 SEPTEMBRIE 2015. Situatia creata recent pare a fi nu numai extrem de grava ci si inedita pentru istoria acestui show matrimonial caci implica o problema de igiena la care marea majoritate a telespectatorilor nici nu au gandit.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 SEPTEMBRIE 2015. Baietii au descoperit in baie semne de excremente pe gresie si primul lor gand a fost descoperirea vinovatului. Cum nimeni nu a vrut sa-si ecunoasca fapta, unii concurenti au inceput sa mearga pe firul logic pentru a-l afla pe vinovat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 SEPTEMBRIE 2015. Robert si Octavian au parut foarte siguri pe ei nominalizandu-l pe Marius ca ar fi folosit lavete in locul hartiei igienice, fapta cea grava fiind intinderea excrementelor pe gresia de pe pereti.

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL 8 MAI 2017. Marisa si Andreea, aprecieri din partea tuturor juratilor

Delia Ion

SOFIA MARIA CIOBANU, NEXT STAR 25 FEBRUARIE 2016. O fetita talentata foc!

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 FEBRUARIE 2016. Florin a oferit detalii in legatura cu trecutul sau amoros

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult