MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 AUGUST 2015. Gabriel MPFM3, umbra baiatului vesel care intrase in show

Delia Ion
By Delia Ion august 16, 2015 13:46

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 AUGUST 2015. Gabriel MPFM3, umbra baiatului vesel care intrase in show

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 AUGUST 2015. Sezonul al treilea al show-ul matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” a fost considerat de multi dintre telespectatorii fideli ai emisiunii drept cel mai spectaculos din istorie. Chiar si in aceste conditii, MPFM3 a avut si el parte de concurenti cu rol mai putin important, cum este Gabriel.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 AUGUST 2015. Tanarul in varsta de 26 de ani, originar din Pitesti, a intrat in competitie alaturi de mama sa Elena cu gandul de a-si gasi marea iubire. In fapt mai mult mama sa dorea ca fiul ei sa-si gaseasca o partenera caci, pe parcursul prezentei in casa de la Stefanesti, Gabriel a dat dovada de un non-combat total.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 AUGUST 2015. Este si motivul din cauza caruia Gabriel a fost primul dintre concurentii MPFM3 care a parasit competitia, la capatul unor nominalizari in care a adunat cele mai multe nominalizari din partea colegilor de competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 AUGUST 2015. Recent, el a revenit in atentia fanilor, insa fotografia i-a socat. Gabriel este de recunoscut, avand un look total nearanjat. Parul netuns si ravasit, figura crispata si hainele ponosite. Prietenii din mediul virtual au exclamat: “Doamne, cum arati”, “Ce ai patit”, “De ce te-ai schimbat asa”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.