21.1 C
România
24 septembrie 2023
ADRIANA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 DECEMBRIE 2015. Valentin crede ca Loredana va trebui in curand sa alega intre prietenia cu Adriana sau cea cu Mihaela

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 DECEMBRIE 2015. Adriana si Mihaela, doua foste prietene la inceputul sezonului 5 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” au devenit in numai cateva saptamani doua adversare abile nu numai pentru un loc cat mai bun in competitie dar si pentru compania altor doua fete: Loredana si Natasa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 DECEMBRIE 2015. Desi in trecut cele doua fete erau confidente, acum nu trece emisiune in care Adriana sa nu-i reproseze Mihaelei falsitatea si puterea de a le influenta pe celelalte concurente.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 DECEMBRIE 2015. Cum era de asteptat, apar si victime colaterale, primele vizate fiind tocmai cele doua prietene comune: Loredana si Natasa. Daca Natasa a afirmat raspicat ca ea nu este influentata de Mihaela si ca nu va fi influentata de nimeni din aceasta competitie, Loredana a fost urmatoarea luata in obiectiv.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 DECEMBRIE 2015. Fara a afirma despre ea ca se lasa manipulata, Adriana a acuzat-o pe Loredana ca pacatuieste prin faptul ca, de dragul Mihaelei, intra in certuri si discutii aprinse fara a fi implicata direct in subiect.

Loredana nu a raspuns acestei afirmatii lucru care a deranjat-o foarte mult pe Mihaela care se astepta din partea ei la o riposta asemanatoare cu a Natasei.

Adriana a continuat subiectul si in particular, intr-o discutie purtata cu Valentin pe care l-a avertizat ca odata inceput „razboiul” cu Mihaela, si Constantin isi va schimba comportamentul fata de el.

Valentin a confirmat acest aspect precizand ca deja intre el si Constantin a avut loc prima disputa verbala. Indirect, si Eduard a marturisit ca si el s-a inteles foarte bine cu Constantin in aceasta competitie pana in moemntul in care acesta s-a apropiat foarte mult de Mihaela.

Concluzia a tras-o insa Valentin care prevede ca in foarte scurt timp va veni momentul in care Loredana nu se va mai putea mentine neutra in conflictul dintre Adriana si Mihaela.

„Nu as vrea sa te mai vad plangand”, i-a spus Valentin iubitei sale. „Sa nu oscilezi si sa nu fii dezamagita de ceea ce se va intampla”, a cautat Valentin sa o pregateasca pe Adriana in vederea une foarte probabile raciri a Loredanei de ea.

Pe parcursul emisiunii desfasurate in direct, Loredana a tinut sa precizeze ca nu se vede in ipostaza de a alege intre Mihaela si Adriana in contextul in care ea tine la ambele la fel de mult si nu isi imagineaza restul competitiei stand certata cu vreuna dintre ele.

Related posts

BILETUL ZILEI 8 IULIE 2017. Partide in primele ligi nordice!

Bogdan

MPFM SEZON 3. Grigore, mandru de poza facuta cu Inna

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IANUARIE 2016. Liliana a fost asaltata de unul dintre cei mai indragiti cantareti din Romania

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult