7.9 C
România
28 octombrie 2020
MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IULIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IULIE 2015. Elly a „furat” si ea din spatiul lui Cristi!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IULIE 2015. Zi importanta pentru desemnarea castigatorului masinii puse in joc ca premiu de staful show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”. Elly a depasit limita impusa de producatorii emisiunii si, dupa mai bine de 5 zile, a pierdut orice sansa la automobilul premiu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IULIE 2015. Desi parea constienta ca a comis o greseala majora care ii va aduce descalificarea, iubita lui Cristian a tinut ca inainte sa revina pe canapea, printre ceilalti colegi de competitie, sa-l puna la punct pe Cristi.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IULIE 2015. Elly l-a acuzat pe acesta de comportament lipsit de fair-play si de gesturi care ar fi fortat unele greseli ale ei precum ar fi scoaterea din cerc a pernei luate ca accesoriu de concurenta. Mai mult sau mai putin voalat, Elly l-a acuzat pe Cristi ca a gresit din cauza lui, in momentul in care nu i-a facut suficient loc in cerc pentru a sta.

CITESTE SI: MPFM 16 IULIE 2015. Elly pare a fi depasit linia cercului si este in pericol de eliminare!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IULIE 2015. Din spusele lui Cristi si ale lui Elly cei doi au purtat mai multe discutii aprinse de-a lungul zilelor in care au impartit impreuna cu Marian si initial cu Danut cercul conturat de staf.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IULIE 2015. Cristi s-a aparat insa in fata lui Elly si a numerosilor telespectatori ai acestui show afirmand ca iubita lui Cristian a abuzat de mai multe ori de spatiul alocat in cerc fara ca el sa-i reproseze vreodata acest lucru.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IULIE 2015. Desi Elly a bagatelizat situatiile invocate de Cristi, se pare ca imaginile surprinse de telespectatorii AntenaPlay sunt cat se poate de sugestive pentru cele intamplate in cerc.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 12 OCTOMBRIE 2015. Rusia, marea favorita a zilei in preliminariile CE 2015

Delia Ion

PAUL STANGA, ACORDEONISTUL DE LA ROMANII AU TALENT DIN 25 MARTIE 2016. SHOW TOTAL!

Delia Ion

FRIPTURA DE MIEL DE PASTE 2016. RETETA DELICIOASA DE FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult