6.2 C
România
17 octombrie 2021
MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2016. Florin raspunde tuturor presiunilor venite pentru ca el si Alexandra sa formeze un cuplu

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2016. Odata cu trecerea zilelor si cu sosirea unui numar tot mai mare de mesaje din exterior in care este acuzata pentru comportamentul avut fata de Florin, Alexandra incepe sa constientizeze ca imaginea pe care o ofera in special telespectatorilor Antena Play nu este una care sa o avantajeze.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2016. Denisa i-a confirmat Alexandrei zielele trecute ca pe grupurile de Facebook dedicate MPFM5 este prezentata in ipostaze urate care ii ofera statutul de „femeie usoara”. Vestea i-a confirmat Alexandrei mesajele venite seara de seara, foarte multe dintre ele denigratoare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2016. Intr-un moment in care Alexandra parea extrem de abatuta dupa vestile primite „de afara”, Liliana si Loredana au incercat sa o incurajeze dar si sa-i dea cateva sfaturi referitoare la pozitionarea ei fata de Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2016. Liliana i-a confirmat noii concurente MPFM5 ca, in actuala relatie cu Florin, in care nu s-au declarat a forma un cuplu, Florin este vazut ca un crai sarmant in timp ce toata latura negativa a cazut pe umerii ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2016. Lavinia i-a dat dreptate Lilianei si a marturisit ca il vede pe Florin vinovat pentru aceasta situatie in conditiile in care el, ca barbat matur, trebuia sa stie ca Alexandra este vulnerabila in fata „gurii lumii”, atat timp cat nu declara oficial ca formeaza un cuplu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2016. Subiectul a fost dezbatut si in direct, Florin confirmand inca odata ca s-a apropiat de Alexandra pentru ca o place dar ca nu va forma un cuplu cu ea cat timp mai sta in aceasta competitie, decizia fiind intarita in principal de refuzul de a face „ce spun altii”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2016. Liliana a tinut insa sa precizeze ca, desi nu o declara, Alexandra s-a indragostit de Florin si sufera din cauza ca nu se poate consderaeste considerata oficial iubita lui Florin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2016. Intrebata de moderatoarea Mirela Boureanu Vaida ce crede in legatura cu acest subiect, Alexandra a recunoscut ca este deranjata de felul in care este privita de telespectatorii MPFM5 dar ca ea si-a asumat relatia de prietenie cu Florin si nu aceea de cuplu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2016. Ultimul care a luat cuvantul a fost chiar Florin care a explicat tuturor ca el si Alexandra au avut mai multe discutii intre patru ochi in care fata si-a spus deschis care ii sunt nemultumirile si parerile de rau, printre acestea nefiind insa aceea ca ei nu au declarat oficial ca au o relatie sentimentala.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 AUGUST 2016. Ce face Vladut dupa ce a parasit competitia MPFM

Cristiana Petrariu Bota

FRUCTUL OPRIT EPISODUL 14 REZUMAT, 18 APRILIE 2018

Delia Ion

BILETUL ZILEI 5 IANUARIE 2017. Bilbao si Barcelona se infrunta in cel de-al doilea mare derby al optimilor Cupei Spaniei

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult