OCTAVIAN MPFM5
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 SEPTEMBRIE 2015. Octavian a fost descalificat in urma deselor incalcari ale regulamentului competitiei

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 SEPTEMBRIE 2015. Zi de-a dreptul bulversanta a show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”. Totul ca reactie la ceea ce s-a petrecut in casa baietilor pe parcursul serii precedente cand mai multe dintre regulile impuse de staf au fost incalcate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 SEPTEMBRIE 2015. Este vorba despre Octavian, unul dintre baietii care demonstrase grave probleme de comportamnet inca din prima saptamana a competitiei. Octavian a recidivat intr-un mod grosolan lansand injurii atat la adresa producatorilor acestui show cat si a moderatoarei emisunii, Mirela Boureanu Vaida.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 SEPTEMBRIE 2015. De aceasta data, reactia stafului a fost una prompta caci, la scurt timp dupa ce Octavian exprimase numeroase injuraturi dar si manifestase o atitudine extrem de agresiva la adresa lui Marius, s-a decis descalificarea concurentului si eliminarea sa din competitie.

„A plecat unul dintre cei mai buni prieteni. Am avut o noapte alba. A plecat un coleg de-al nostru. Octavian a fost descalifiact pentru ca a cedat”, au spus baietii din casa Mireasa pentru fiul meu, de la Antena 1.
Robert a dezvaluit motivele care l-au facut pe Octavian sa aiba acel comportament: „Stresul de aici, tabieturile lui de afara, nu a mai suportat presiunii, nu s-a simtit asa cum se astepta”.

Stiri pe aceeasi tema

BARCA-REAL MADRID, DERBY-UL SPANIEI DIN 22 MARTIE 2015

Bogdan

GALA BRAVO AI STIL, 12 NOIEMBRIE. Ioana, Larisa si Roxana au reintrat in competitia Bravo ai Stil. Andreea a fost mireasa serii. FOTO

Delia Ion

MPFM 5 OCTOMBRIE 2015. Aurel recunoaste ca si el isi facuse pagina de Facebook iniante de a intra in emisiune

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult