-3.4 C
România
19 ianuarie 2022
MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17.12.2015. Adriana si Loredana in lacrimi dupa cearta purtata in platou de Adriana si Mihaela. VIDEO in articol!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 DECEMBRIE. Subiectul de maxima atractie al emisiunii de joi de la „Mireasa pentru fiul meu” a fost cearta dintre Adriana si Mihaela, doua dintre fetele care incepusera competitia din postura de prietene dar care intre timp au ajuns nu numai sa nu-si mai vorbeasca dar sa se si vada reciproc ca adversare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 DECEMBRIE. Daca discutia incepuse inca de miercuri, pe un ton mai ponderat, joi spiritele au parut ca se infierbanta in conditiile in care Adriana afacut noi dezvaluiri despre Mihaela iar aceasta nu a mai rezistat si a devenit la randul ei ofensiva.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 DECEMBRIE. Cu toate acestea, principala victima a duelului Adriana-Mihaela a fost Loredana, prietena buna cu fiecare dintre cele doua concurente. In conditiile in care i s-a prezis Loredanei ca va ajunge in momentul in care va trebui sa aleaga de partea cui se pozitioneaza in „razboi”, acesta a decis sa fie mai rezervata cu fiecare dintre persoanele implicate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 DECEMBRIE. „Incepand de astazi nu o sa mai port nicio conversatie cu vreuna dintre voi”, a spus Loredana in fata Natasei si a Mihaelei dar cu bataie si spre Adriana.

De altfel Adriana si Loredana au purtat un dialog mai amplu in care Adriana si-a justificat indepartarea de ea prin relatia avuta cu Valentin si chiar a sfatuit-o ca in aceste conditi sa ramana tot la fel de apropiata cu Mihaela ca si pana acum.

„O sa stau singura. M-am simtit atat de prost astazi! Pentru fiecare in parte simt ceva”, s-a justificat Loredana insa Adriana i-a dat de inteles ca nu izolarea de toate fetele este cea mai buna decizie pe care Loredana ar putea sa o ia.

Loredana a continuat sa-si explice atitudinea avuta atat fata de Adriana cat si fata de Mihaela prin faptul ca ea intotdeauna a crezut in „prietenie si loialitate” demonstrate chiar si prin faptul ca nu le vorbeste de rau pe niciuna de fata cu alte persoane.

Prapastia evidenta dinre Adriana si Mihaela a fost subliniata de Emilia dar si de Valentin caruia i s-a parut „suspect” ca Mihaela zambea cand Adriana si Loredana „plangeau in hohote”.

Stiri pe aceeasi tema

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 26 REZUMAT, 16 NOIEMBRIE 2016. Kahraman afla cu stupoare adevarul despre cele intamplate in seara nuntii lui cu Elif

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Un fost concurent, implicat intr-un accident rutier. Masina a fost avariata grav

Cristiana Petrariu Bota

MANUEL CHIVARI, AUR LA ROMANII AU TALENT, 25 MARTIE 2016. VIDEO

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult