CRINA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 DECEMBRIE 2015. Tensiuni neprevazute intre doua dintre cele mai bune prietene din casa fetelor

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 DECEMBRIE 2015. Crina este una dintre cele mai sensibile concurente ale sezonului 5 „Mireasa pentru fiul meu”. Blanda si joviala la inceputul competitiei, Crina a inceput sa fie din ce in ce mai introvertita dupa ruperea cuplului pe care l-a avut pentru cateva saptamani cu Cosmin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 DECEMBRIE 2015. Starea ei de frustrare si de tristete continua nu avea cum sa nu-i ataraga atentia moderatoarei Mirela Boureanu Vaida in conditiile in care a fost difuzat un material in care Crina a avut cateva contre cu Lavinia si Emilia, cele mai bune prietene ale sale din aceasa competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 DECEMBRIE 2015. Lavinia discuta cu Natasa despre o problema ceva mai intima si mai delicata pentru Crina astfel incat aceasta a interpretat totul ca pe o barfa in care ea era subiect principal.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 DECEMBRIE 2015. „Vrei sa ma enervezi?”, si-a atentionat Crina prietena insa Lavinia a ripostat pe un ton mai ridicat: „Vezi ca acum m-am suparat eu. Ma simt constransa. Ori iti revii, ori iti revii!”.

Nu peste multe minute, Crina s-a suparat din nou atunci cand i-a cerut Emilie sa o ajute sa-si aranjaze coafura insa a fost refuzata pe aceasta pe motiv ca in acel moment se ocupa de propria podoaba capilara.

Starea de neliniste sufleteasca evidenta a Crinei a fost cat se poate de evidenta si pe parcursul emisiunii desfasurate in direct, tanara lacrimand in moemntul in care i s-a cerut sa marturiseasca adevaratele motive ale sensibilitatii ei din ultima vreme.

„In ultima vreme nu ma simt prea bine. Este prea multa rautate aici. Nu suport certurile chiar daca de multe ori nu sunt implicata in subiect!” a tinut sa precizeze Crina insa persoanele care ii sunt mai apropiate in show au tinut sa faca anumite precizari.

„Crina se inchide prea mult in ea. Nici noua nu ne spune ce o necajeste. Poate ca ar trebui sa-si schimbe putin comportamentul”, a spus Lavinia completata de doamna Luiza: „Sufera cand cineva se rasteste la ea. Nu suporta nici cand se fac ironii la adresa ei.”

„Si din cauza singuratatii este foarte sensibila la orice” a tinut sa precizeze si doamna Verginica insa concluzia a tras-o tot Crina: „Nu vreau compasiune de la nimeni!”.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andreea MPFM2 de nerecunoscut cu noul sau look extrem de spectaculos

Delia Ion

CHEFI LA CUTITE, 30 MAI 2016. Ne pregatim de marea finala a retetelor. Surprize de la Chefi

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 11 DECEMBRIE 2016. Va reusi Steaua sa-i inchida gura lui Sumudica?

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult