MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 FEBRUARIE 2016. Florin nu-si condamna parintii pentru ca l-au lasat sa creasca la orfelinat

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 FEBRUARIE 2016. Florin a tinut capul de afis al acestei saptamani de „Mireasa pentru fiul meu” din cauza subiectul prestatiilor sale pe site-uri tip videochat insa miercuri a retinut atentia telespectatorilor MPFM5 si cu un subiect sensibil din copilarie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 FEBRUARIE 2016. Marius, fratele mai mare al lui Florin a trimis zilele trecute un mail amplu pe adresa redactiei in care a oferit detalii sensibile din trecutul actualului concurent de la „Mireasa”. Marius a povestit cum Florin a crecut la o casa de copii de la varsta de 5 ani pana la varsta de 22 de ani.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 FEBRUARIE 2016. Azi a fost randul mamei lui Florin sa ofere staff-ului o scurta declaratie telefonica prezentata inregistrat in timpul emisiunii. Aceasta a marturisit cu tristete in glas ca situatia familiala extrem de precara a impins-o sa recurga la acest gest disperat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 FEBRUARIE 2016. Florin a recunoscut ca nu a avut parte de o copilarie alaturi de parintii si fratii sai insa a tinut sa specifice ca nu doreste sa faca din acest subiect o sursa de „mila” si atragere de sustinatori prin aceasta metoda.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 FEBRUARIE 2016. Totodata, noul concurent MPFM5 a sustinut ca, in ciuda conditiilor potrivnice, a avut parte de o copilarie frumoasa si ca nu-si condamna parintii pentru decizia luata de a-l plasa la orfelinat.

„Nu mi-am dorit sa se afle acest lucru. Nu vreau sa am sustinatori de acest gen. Nu regret nimic. Eu merg acolo destul de des. Nu-mi condamn parintii”, a declarat concurentul.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 NOIEMBRIE 2015. Constantin a inceput sa lanseze atacuri decisive asupra Mihaelei

Delia Ion

CAND VISEZI PLOAIE. Semnificatie vise in care apar ploi dar si furtuni distrugatoare

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 49 REZUMAT, 24 MARTIE 2016. Mehmet decide ca Efsun sa paraseasca definitiv conacul Atahan

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult