1.1 C
România
25 noiembrie 2020
Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 17 martie 2014. Laurentiu, Maria si Marianita sunt istorie pentru sezonul 3!

Evenimentul ultimelor zile in Casa de la Mireasa pentru fiul meu este eliminarea trio-ului Laurentiu-Marianita-Maria, vazut la inceputul iernii trecute, ca avand sanse foarte mare sa castige premiul cel mare.

Treptat insa, cei trei, si mai ales Maria, au intrat in conflicte verbale grave cu tabara formata din Andrei-Traian-Cristina-Corina si Iuliana, certuri care si-au lasat amprenta puternic asupra evolutiei lor, in aceasta competitie.

La un moment dat, tensiunea s-a instaurat si intre cei trei, in aceasta luna fiind momente in care Laurentiu si Marianita nu au mai stat alaturi de Maria, in timpul emisiunilor desfasurate in direct.

Mai mult, Laurentiu si Marianita incepusera sa-si doreasca foarte mult eliminarea din competitie, in ciuda opozitiei Mariei care si-ar fi dorit nepotul in finala.

Voturile telespectatorilor, care au decis ca Laurentiu si Marianita sa fie eliminati, nu au mai mirat pe nimeni, la final chiar si Andrei marturisind ca nu a avut niciodata, nimic impotriva Mariei.

Si astfel, concurentii cu care a debutat sezonul cu numarul 3, la Mireasa pentru fiul meu, incep sa fie in inferioritate in fata celor intrati in Casa, in anul 2014.

Cum era si firesc, majoritatea materialelor incep sa-i aiba pe acestia in prim-plan.

Aurelian este noua tinta a farselor facute de baieti. Unele sunt gustate chiar si fostul aspirant la Legiunea Straina insa altele nu reusesc decat sa creeze tensiune inutila in Casa.

Laur si Florina au pornit un mic razboi indreptat impotriva Silviei. Mai mult, Laur a folosit termeni destul de peiorativi la adresa Silviei, despre care spune ca nu are niciun drept a judeca faptele Florinei.

Oana si Viorel nu trec nici ei prin cele mai linistite momente ale relatiei. Dupa un debut furtunos, intre cei doi au inceput discutii, apopae zilnice, incepute, in primul rand, din cauza lipsei de comunicare.

Mai mult, Viorel a facut cateva afirmatii mai putin pozitive, la adresa Oanei, cea prin care acesta a afirmat ca Oana a iesit „mireasa saptamanii” doar datorita lui, fiind cea mai putin gustata de iubita sa.

Stiri pe aceeasi tema

Oana Zavoranu a aflat testamentul Marioarei Zavoranu, grav bolnava. Cine va mosteni intreaga avere?

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 FEBRUARIE 2015. Radu catre fani: Sa ne trimiteti cadouri!

Delia Ion

Migdalele – fructe complete pentru sanatatea noastra

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult