-9.6 C
România
20 ianuarie 2022
TUDOR MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 DECEMBRIE 2015. Tudor nu vrea sa formeze un cuplu cu Florentina doar de dragul sustinatorilor

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 DECEMBRIE 2015. Tudor este unul dintre baietii prezenti in sezonul 5 „Mireasa pentru fiul meu” care nu este inca implicat intr-un cuplu desi in primele zile de competitie plecase cu mari sperante in gasirea unui suflet pereche.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 DECEMBRIE 2015. Flirteaza de aproape doua luni de zile cu Florentina insa timpul trece fara ca intre ei sa se concretizeze ceva lucru care il face pe Tudor sa se gandeasca din ce in ce mai insistent la viitoarele concurente care vor trece pragul emisiunii in luna februarie a anului viitor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 DECEMBRIE 2015. Este si punctul de vedere al mamei sale, doamna Luiza, care intr-un material prezentat vineri in timpul emisiunii desfasurate in direct isi sfatuia fiul sa nu dispere si sa nu-si mai manifeste agitatia deja proverbiala in emisiune caci are de urmarit doua obiective in continuare: cursa pentru Dubai si intrarea in competitie a unei fete care va intra in competitie doar pentru el.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 DECEMBRIE 2015. „Trebuie sa fii apreciat pentru ceea ce esti si nu pentru ce ai putea fi”, i-a spus Luiza cu gandul ca Tudor sa nu cedeze tentatiei de a face lucruri doar de dragul fanilor sau chiar impins de la spate de acestia.

Acesta este si planul lui Tudor care vrea sa fie vazut drept o marioneta a fanilor MPFM5: „De aceea am refuzat sa mi se mai trimita cadouri comune cu Florentina. Daca este sa fiu sustinut, vreau sa fiu sustinut singur si neconditionat”.

Chiar si in aceste conditii, Luiza a recunoscut ca ea inca vede atractie intre fiul ei si Florentina dar ca nu intelege de ce ei nu formeaza inca un cuplu si se mentin intr-o continua stare de flirt.

„Nu ma opun unei relatii a lui Tudor cu Florentina. Le-am sus doar ca daca pleca impreuna in Dubai, sa-mi cumpere si mie o pereche de pantaloni”.

„Chiar daca mama mea nu ar fi de acord cu relatia mea nu ar putea sa faca mai mult decat sa dea din gura, si atat”. Decizia tot eu o voi lua”.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 2 DECEMBRIE 2016. Derby al suferintei la Iasi cu gazdele in postura de favorite

Bogdan

PROGRAM BET ARENA CAFE REVELION 2018. PROGRAM BET ARENA CAFE 31 DECEMBRIE 2018, 1 IANUARIE 2018 si 2 IANUARIE 2018

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 14 REZUMAT DIN 14 FEBRUARIE 2017. Ahmet nu o iarta pe Fahiye si porunceste ca fiica lui Safiye sa fie omorata

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult