Lifestyle

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 FEBRUARIE 2015. Radu catre fani: Sa ne trimiteti cadouri!

Era de asteptat ca sezonul al patrulea al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” sa fie reinsufletit de intrarea in Casa a noilor concurenti.

Asa s-a si intamplat caci deja au aparut cupluri noi, intrigi noi dar si rivalitati noi, cativa dintre senatorii de drept ai podimului topului pe voturi simtindu-si pozitiile puse in pericol.

Dintre cei veniti in competitie pe parcursul ultimelor saptamani, Radu si Andrada au avut parte de cele mai multe vorbe bune venite de la fanii emisiunii.

Initial caci incet incet unii sustinatori incep sa-si schimbe radical opinia despre ei, pricipalul vizat fiind Radu, alias Casanova.

Telespectatorii programului Antena Play au ocazia de a vedea in direct orice traire si orice gand ascuns al concurentilor fara ca acestea sa poata fi cosmetizate.

Apropiatii fenomenului MPFM s-au aratat iritati sa auda cum Radu ii marturisea Andradei ca „o sa fac tot posibilul sa castig competitia asta, de aceea am venit” sau sa vada pe viu cerinta uimitoare a tanarului: „toti sustinatorii mei si ai Andradei sa trimita cadouri”.

Carcotasii spun ca deja gestul lui Radu de a cersi cadouri din partea sustinatorilor tinde sa devina o obisnuinta de vreme ce zilele trecute le cerea admiratorilor cu dare de mana sa nu-i mai trimita flori ci sa stranga bani si sa-i cumpere o geaca!

„Un idiot care a venit la cersit!” concluzioneaza un telespectator care,cu siguranta, nu il va vota pe Radu in drumul spre finala.

Articole asemănătoare

Sorin Ovidiu Vintu, despre interzicerea fumatului: E una dintre pasiunile mele si nu accept sa fie calcata in picioare

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 FEBRUARIE 2015. Andreea Mantea, adepta unui stil vestimentar rebel

Delia Ion

Andrei Gheorghe, un tip pe atat de vesel si nesimandicos in particular pe cat a fost de capcaun in radio sau TV – Iulian Comanescu

Ioana Badulescu