11.4 C
România
20 octombrie 2020
MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IANUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IANUARIE 2016. Liliana a povestit cum decurgeau petrecerile la care presta ca dansatoare orientala. VIDEO in articol!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IANUARIE 2016. Episod inedit in timpul emisiunii de luni a show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”. Moderatoarea Mirela Boureanu Vaida a prezentat o declaratie a Lilianei in care aceasta recunoastea ca, in trecut, a castigat bani si in urma unor prestatii ca dansatoare orientala.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IANUARIE 2016. „Am lucrat ca animatoare pentru copii la o firma care avea si ursitoare dar si animatoare pe dansuri orientale”, a spus Liliana in fata televizoarelor, cu un zambet larg.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IANUARIE 2016. A fost declaratia de la care doamna Mirela a simtit nevoia sa faca glume pe baza afirmatiei Lilianei care parea a crea confuzia ca ea dansase in stil oriental la petreceri destinate copiilor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IANUARIE 2016. Dupa cateva momente in care toti concurentii MPFM5 au gustat gluma prezentatoarei emisiunii, Liliana a tinut sa precizeze ca ea a prestat atat ca animatoare la petreceri destinate copiilor cat si ca dansatoare de dansuri orientale, la petreceri destinate adultilor.

In legatura cu dansurile orientale, Liliana a tinut sa precizeze ca participantii de la petrecri ii puneau bani „la sutien” si ca, de multe ori „cei mai saraci dadeau bani mai mult decat cei mai bogati”.

Oarecum impresionata de talentul de dansatoare al Lilianei, Mirela Boureanu a intrebat-o daca ea a dansat vreodata in acest fel si in casa de la Stefanesti insa Liliana a recunoscut ca s-a limitat la a dansa cat mai dinamic la fiecare perecere organizata in casa, utilizand anumite zorzoane imprumutate de la Crina doar cu ocazia petrecerii de Halloween.

Stiri pe aceeasi tema

TRADAREA EPISODUL 111 REZUMAT, 15 APRILIE 2015. Cemile si Mete vor sa gaseasca o solutie pentru a-l elibera pe Arif

Bogdan

EVALUARE NATIONALA 2016. SUBIECTE EVALUARE. REZULTATE ROMANA EVALUARE NATIONALA 2016

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 MARTIE 2016. Alina Plugaru, invitata surpriza care si-a spus punctul de vedere in privinta subiectului „videochat”

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult