MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 MARTIE 2015. Constantina poza surprinzatoare in compania lui Tolea Ciumac

Delia Ion
By Delia Ion martie 18, 2015 17:08

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 MARTIE 2015. Constantina poza surprinzatoare in compania lui Tolea Ciumac

Constantina, “mireasa sezonului 3” al show-ului “Mireasa pentru fiul meu” a reaparut in fata prietenilor virtuali printr-o postare la care a atasat o imagine pe cat de inedita, pe atat de spectaculoasa.

Iubita lui Raymond apare alaturi de Tolea Ciumac, cunoscut luptator de MMA, devenit celebru mai putin datorita performantelor sportive de invidiat si mai mult in urma aparitiilor tv, dintre care unele au devenit subiecte de bancuri.

Poza este facuta la Craiova, orasul natal al Constantinei, surprinzatoare fiind lipsa din imagine a lui Ray. Chiar si faptul ca fosta concurenta MPFM se afla la Craiova desi era cunoscut faptul ca locuieste la Brasov, alaturi de Raymond, nu a fost trecuta cu vederea de cei dornici de comentarii carcotase.

CITESTE SI: MPFM. Raymond-Constantina si Andrei-Cristina duel in topul celor mai iubite cupluri

Tolea Ciumac si-a gasit notorietatea strans legat de celebra poveste a disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, prezentata luni la rand de postul OTV, insa faimoasa a ramas in ochii telespectatorlor scena cand luptatorul MMA a intrat cu un tomberon in studioul acelei televiziuni, cu scopul de a-l baga in el pe Dan Diaconescu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.