0.7 C
România
30 noiembrie 2020
Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 FEBRUARIE 2015. Petru, preferatul fetelor la petrecerile organizate de prieteni

Petru pare a fi in acest moment marea figura a celui de-al patrulea sezon „Mireasa pentru fiul meu”. Sincer dar extrem de sovaielnic, amuzant dar si serios, atipic dar si cu limite pe care nu le poate depasi, Petre si-a castigat deja un loc aparte in inimile fanilor emisiunii.

Realitatea este insa ca Petru nu este deloc usa de biserica in viata de afara. Imagini aparute recent pe internet scot la suprafata un Petru total lipsit de inhibitii, un adevarat show-man.

In Casa de la Stefanesti se simte atras de Ana Maria insa diferenta considerabila de varsta dintre ei il impiedica sa actioneze decisiv in a forma un cuplu cu ea desi frumoasa domnisoara si-a exprimat disponibilitatea in acest sens.

Unul dintre reprosurile lui Petru la adresa Anei este lipsa de seriozitate a acesteia inerenta varstei (19 ani).

Interesant este ca in imaginile de afara, Petru pare un adevarat crai, un suflet al petrecerilor la care ia parte, in special cand in in preajma sa sunt fete frumoase.

Stiri pe aceeasi tema

Cronica literara la Iubire de Nisip de Maria Timuc: Autoportret, intre eu si tu

Cristiana Petrariu Bota

15 celebritati mondiale care castiga milioane de dolari si dupa moarte

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2014. Oana s-a saturat de singuratate si a format cuplu cu Viorel!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult