MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 FEBRUARIE 2016. Florin a oferit detalii in legatura cu trecutul sau amoros

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 FEBRUARIE 2016. Vineri a fost emisiunea in care au aparut primul material si prima discutie purtata in direct referitoare la trecutul sentimental al lui Florin. Dupa doua saptamani petrecute in competitie, Florin a simtit nevoia sa discute cu Alexandru, un alt nou concurent MPFM5, despre cele doua mari iubiri ale sale dar si despre posibilitatea de a se indragosti in acest show matrimonial.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 FEBRUARIE 2016. Florin i-a povestit colegului sau ca a avut doua mari iubiri: Valentina, o fata care a crescut alaturi de ei la casa de copii, si ieseanca pe a carui adresa Florin are si in acest moment trecuta cartea de identitate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 FEBRUARIE 2016. Florin a vorbit foarte frumos despre ambele fete despre care a spus ca l-au iubit foarte mult, l-au respectat si au facut tot ceea ce se putea pentru ca el sa se simta apreciat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 FEBRUARIE 2016. Noua vedeta MPFM5 a recunoscut insa ca a facut greseli care au contribuit la destramarea celor doua relatii. Cu Valentina a ramas amic si mai ia legatura periodic insa cea de-a doua iubita a sa a dat dovada de un mare orgoliu rupand orice legatura cu Florin, chiar si la nivelul retelelor de socializare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 FEBRUARIE 2016. Referitor la competitia in sine, Florin ii spunea lui Alexandru ca, din punctul sau de vedere, va fi foarte greu ca el sa se indragosteasca de una dintre fete in conditiile in care, in casa, nu va avea ocazia sa descopere toate plusurile dar mai ales toate minusurile eventualei lui partenere.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 FEBRUARIE 2016. Intamplator sau nu, Alexandru i-a dat dreptate lui Florin la acest capitol, amandoi ajungand la concluzia ca ar putea forma pana la urma un cuplu „forta de imprejurari” deoarece sunt sanse sa te atasezi de o persoana de sex opus atat timp cat traiesti zi de zi alaturi de ea.

„Femeia statea si plangea noaptea in pat si imi spunea ca <<Femeie ca mine nu mai gasesti>> si asa e. E o femeie frumoasa, inteligenta, le avea pe toate. Regret foarte mult aceasta relatie. Nu mai stia ce sa faca ca sa ma multumeasca, dar acum nu mai vrea sa mai auda de mine. E vorba despre fosta mea iubita din Iasi. Am avut parte de doua iubiri, doua femei deosebite. imi pare rau ca am facut anumite greseli.”, a spus Florin, unul dintre cei mai simpatizati concurenti aia acestui sezon de „Mireasa pentru fiul meu”.

Articole asemănătoare

BILETUL ZILEI 27 SEPTEMBRIE 2016. Partide interesante in etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor

Delia Ion

BILETUL ZILEI 24 MARTIE 2016. Meciuri amicale puternice cu doua luni si jumatate inainte de CE 2016 Franta

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 26 REZUMAT, 16 NOIEMBRIE 2016. Kahraman afla cu stupoare adevarul despre cele intamplate in seara nuntii lui cu Elif

Delia Ion