MARIAN MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 IUNIE 2015. Fanii MPFM4 cred ca Marian este un lenes care vrea sa profite de pe urma acestui show

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 IUNIE. Fanii MPFM4 nu ezita sa compare actuala stagiune a celui mai cunoscut show matrimonial de editiile precedente. Rezultatul este net in defavoarea sezonului 4 in care concurentii sunt vazuti drept un grup de competitori care pana in prezent s-au numit „prieteni” doar de dragul camerelor video si care, odata cu apropierea marii finale, incep sa-si arate adevarata fata.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 IUNIE. Numele concurentului care incepe sa fie pus intr-o lumina nefasta este Marian cel care mult timp a sustinut ca este singurul prieten adevarat al lui Cristian din aceasta competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 IUNIE. Recent, Petru, fost concurent MPFM4, a afirmat despre Marian, chiar si in conditiile in care el nu mai are nicio treaba cu actualul sezon de „Mireasa pentru fiul meu”, ca Marian este „cel mai periculos concurent din casa”, „un vulpoi, un smecher” care va face tot posibilul sa ajunga in fruntea ierarhiei concurentilor, in marea finala stagionala.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 IUNIE. In memoria fanilor a ramas si episodul in care Marian, zambea cu subinteles atiunci cand asupra lui Cristian exista spectrul eliminarii definitive din show dupa ce sarise gardul casei de la Stefanesti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 IUNIE. Chiar si telespectatorii neutri ai acestui sezon vad in Marian un tip cu doua fete care nu ar ezita niciodata sa „calce pe cadavre” petru a-si atinge scopul care in aceasta emisiune este reprezentat de locul 1.

De altfel, Cristiana, iubita lui, este prima care a profitat de numeroasele materiale negative in care apare in ultima vreme cuplul Cristian-Elly. Se banuieste ca staful are un interes direct in a pune intr-un con de umbra pe cei mai iubiti concurenti ai competitiei si ca nu va fi o surpriza daca Marian va fi ajutat sa-l devanseze si el pe Cristian din pozitia de lider al clasamantului voturilor.

„Pervers, puturos si tradator. Un lenes care profita de emisiune”, „prea smecher”, „un vulpoi pervers”, „smecherul smecherilor” sunt doar cateva dintre comentariile de pe internet ale celor care nu cred in onestitatea si camaraderia celui care singur a declarat ca: „nu degeaba mi se spune vulpoiul”.

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EPISODUL 55 REZUMAT, 18 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

BILETUL ZILEI 8 IULIE 2017. Partide in primele ligi nordice!

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 FEBRUARIE 2015. Andreea Mantea: O sa fiu cea mai rea soacra din lume!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult