MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 NOIEMBRIE 2015. Mama lui Valentin: Comportamentul lui Eduard arata ca e un criminal!

MIREASA PENTRU FIU MEU 19 NOIEMBRIE 2015. Este din ce in ce mai clar faptul ca sezonul 5 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” inseamna un duel permanenta intre taberele ale caror „capi” par a fi cuplul Eduard-Lavinia respectiv cuplul Valentin-Adriana.

MIREASA PENTRU FIU MEU 19 NOIEMBRIE 2015. Mult timp Eduard si Valentin si-au aruncat replici acide care aveau menirea de a stabili raportul de forte din casa baietilor. In ultimele zile lucrurile par insa a se fi agravat in contextul in care replicile nu mai sunt doar contradictorii ci au inceput sa capete si accente de agresivitate.

MIREASA PENTRU FIU MEU 19 NOIEMBRIE 2015. Emisiunea desfasurata joi a dezbatut pe larg un material in care Eduard i-a promis lui Valentin ca-l „trece prin usa” daca va continua sa se rasteasca la iubita lui, Lavinia. O remarca destul de agresiva de care Valentin nu avea cum sa nu se lege in interesul lui de a-l pune pe Eduard intr-o lumina nefavorabila.

MIREASA PENTRU FIU MEU 19 NOIEMBRIE 2015. Atitudine asupra ultimelor evenimente a luat si mama lui Valentin, extrem de indignata de de faptul ca Eduard ii face mereu sicane fiului ei. Mai mult, ea i-a adresat lui Eduard cateva cuvinte de o duritate maxima.

„Comportamentul lui Eduard arata ca e un criminal. Cum sa-l faca pe Valentin dobitoc? Copilul meu nu a vazut jigniri, batai si nu vreau sa fie bataia de joc a cuiva. E normal sa-i fie frica sa doarma in camera cu el deoarece a trait printre criminali. A vrut sa-l determine sa sara gardul”, a declarat mama lui Valentin, joi, in emisiunea

„Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

„Nu am vrut niciodata sa-l fac la psihic. Nu m-am gandit la asta”, a spus Eduard.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 128 REZUMAT, 21 AUGUST 2017

Delia Ion

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2017. Predictii astrale pentru ziua de vineri!

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 81 REZUMAT, 11 IULIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult