5.7 C
România
21 octombrie 2020
MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE 2015. Eduard: Valentin s-a dat la Liliana crezand ca este usor de abordat!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE 2015. Tema momentului in casa show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” este relatia dintre Valentin si Adriana sau mai bine spus incercarile tanarului de a cuceri inima celei considerate a fi cea mai frumoasa concurenta a acestui sezon.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE 2015. Problema a fost dezbatuta inclusiv in ultima gala saptamanala cand s-a discutat mult pe evolutia lui Valentin inca de la inceputul editiei cand a fluctuat intre mai multe fete.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE 2015. Plecand de la declaratia Lilianei care a recunoscut ca Valentin a facut in trecut aceleasi gesturi de curtoazie fata de ea ca si in prezent fata de Adriana, s-au dat materiale in care botoseneanul a recunoscut anumite aspecte mult discutate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE 2015. Pe data de 27 septembrie, Valentin ii marturisea Lilianei: „Prima oara am vrut sa o cunosc pe Ella si apoi pe Adriana dar cu Adriana mi-am dat seama ca nu am multe lucruri in comun si i-am dat peste nas in aeasta privinta

A fost declaratia pe baza careia au urmat noi atacuri de la colegii lui de competitie: Eduard, Cosmin, Aurel si chiar doamna Verginica, toti speculand pe seama discordantei dintre afirmatiile lui Valentin.

„Nu a zis el ca nu s-ar potrivi niciodata cu Adriana?”, s-a intrebat Aurel intr-una dintre pauzele finalei saptamanale.

„Ce prost sa nu recunosti cu materialul in fata, sa nu-ti recunosti propriile cuvinte”, a completat Eduard.

In timpul emisiunii desfasurate in direct, tensiunile au continuat cu aceiasi concurenti in rol de actanti. S-a pus problema atitudinii lui Valentin in privinta Lilianei imediat dupa difuzarea materialului in care se vorbea despre problemele din fosta ei relatie.

„Sa va spun eu de ce Valentin a vrut-o pe Liliana”, a luat cuvantul Eduard. „A vazut materialul cu fostul ei iubit si a crezut ca Liliana este mai usor de abordat. Cu o seara inainte eram afara si el vorbea despre Florentina apoi s-a reorientat”, a concluzionat Eduard, unul dintre cei mai experimentati concurenti MPFM5.

Stiri pe aceeasi tema

LOTO 15 MARTIE 2015. REZULTATE LOTO 15 MARTIE 2015. LOTO 6 DIN 49. NUMERE LOTO PE HOTWEEK

Cristiana Petrariu Bota

ERIC ENACHE, PILOTUL NEXT STAR DIN 14 APRILIE 2016. Viseaza sa ajunga pilot de Formula 1

Bogdan

TE VREAU LANGA MINE 16 MARTIE 2017. Tunde: Alexia i-a facut vrajitorii lui Robert

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult