MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE 2015. Eduard: Valentin s-a dat la Liliana crezand ca este usor de abordat!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE 2015. Tema momentului in casa show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” este relatia dintre Valentin si Adriana sau mai bine spus incercarile tanarului de a cuceri inima celei considerate a fi cea mai frumoasa concurenta a acestui sezon.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE 2015. Problema a fost dezbatuta inclusiv in ultima gala saptamanala cand s-a discutat mult pe evolutia lui Valentin inca de la inceputul editiei cand a fluctuat intre mai multe fete.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE 2015. Plecand de la declaratia Lilianei care a recunoscut ca Valentin a facut in trecut aceleasi gesturi de curtoazie fata de ea ca si in prezent fata de Adriana, s-au dat materiale in care botoseneanul a recunoscut anumite aspecte mult discutate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 OCTOMBRIE 2015. Pe data de 27 septembrie, Valentin ii marturisea Lilianei: „Prima oara am vrut sa o cunosc pe Ella si apoi pe Adriana dar cu Adriana mi-am dat seama ca nu am multe lucruri in comun si i-am dat peste nas in aeasta privinta

A fost declaratia pe baza careia au urmat noi atacuri de la colegii lui de competitie: Eduard, Cosmin, Aurel si chiar doamna Verginica, toti speculand pe seama discordantei dintre afirmatiile lui Valentin.

„Nu a zis el ca nu s-ar potrivi niciodata cu Adriana?”, s-a intrebat Aurel intr-una dintre pauzele finalei saptamanale.

„Ce prost sa nu recunosti cu materialul in fata, sa nu-ti recunosti propriile cuvinte”, a completat Eduard.

In timpul emisiunii desfasurate in direct, tensiunile au continuat cu aceiasi concurenti in rol de actanti. S-a pus problema atitudinii lui Valentin in privinta Lilianei imediat dupa difuzarea materialului in care se vorbea despre problemele din fosta ei relatie.

„Sa va spun eu de ce Valentin a vrut-o pe Liliana”, a luat cuvantul Eduard. „A vazut materialul cu fostul ei iubit si a crezut ca Liliana este mai usor de abordat. Cu o seara inainte eram afara si el vorbea despre Florentina apoi s-a reorientat”, a concluzionat Eduard, unul dintre cei mai experimentati concurenti MPFM5.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 11 REZUMAT, 4 APRILIE 2017

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 111 REZUMAT, 2 FEBRUARIE 2017. Mukkades refuza in continuare sa creada ca Zeynep este fericirea fiului ei

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2016. Spectacol nedotit pe parcursul emisiunii de joi, cu Valentina in rol principal

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult