DANIEL SI VALENTINA MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 SEPTEMBRIE 2015. Daniel si Valentina au ales si ei sa se pozeze in intimitate

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 SEPTEMBRIE 2015. Unul dintre primele cupluri formate in casa MPFM la inceputul sezonului al patrulea a fost cel dintre Daniel si Valentina, doi tineri care marturiseau la vremea respectiva ca nu a fost dragoste la prima vedere dar ca simteau o atractie irezistibila.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 SEPTEMBRIE 2015. Relatia lor a curs frumos si, la numai o luna dupa ce au trecut pragul casei de la Stefanesti, au decis sa paraseasca competitia pentru a continua in afara caci, intre timp, cei doi incepusera sa se indragosteasca unul de altul.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 SEPTEMBRIE 2015. Desi atat familia lui Daniel cat si cea a Valentinei s-au opus continuarii relatii in afar casei sub pretextul ca timpul petrecut impreuna de cei doi iubiti fusese prea scurt, realitatea a demonstrat ca fostii concurenti MPFM4 nu au gresit.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 SEPTEMBRIE 2015. La un an de relatie, Daniel si Valentina sunt mai fericiti ca niciodata si vestile despre ei sunt foarte bune atat din punct de vedere al fietii de cuplu cat si al carierelor profesionale.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 SEPTEMBRIE 2015. Ca si in cazul cuplului Cristian-Elly care s-a consacrat in ultima vreme cu postarea a numeroase imagini din intimitatea caminului, Daniel si Valentina au decis sa se prezinte in fata prietenilor virtuali relaxati si lipsiti de inhibitii.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 25 SEPTEMBRIE 2015. Burtica lui Elly a inceput sa le trezeasca semne de intrebare fanilor MPFM

Delia Ion

MARIAN RADA: La Rapid, totul este fals!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IUNIE 2015. Iuliana: Nu ma opun casatoriei dintre Elly si Cristian!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult