14.8 C
România
23 octombrie 2021
cristian si elly
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 SEPTEMBRIE 2015. Cristian si Elly s-au pozat in intimitate

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 SEPTEMBRIE 2015. Finala sezonului alpatruleaatrecut insa ecourile sunt mai vii ca oricand dupa 12 luni dominate de imaginea cuplului Cristian-Elly, cel care de alfel a iesit castigator in topul voturilor date de fanii acestui show.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 SEPTEMBRIE 2015. Au avut de infruntat numeroase piedici venite din partea unor persoane care ii dorea separati pentru totdeauna insa sentimentele dintre ei s-au dovedit sufcient de puternice incat sa se casatoreasca in ultimul act al competitiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 SEPTEMBRIE 2015. Desi de multe ori, dupa razboi se asterne linistea, se pare ca nu este valabil si in cazul relatiei dintre cei doi amorezi.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 SEPTEMBRIE 2015. Cristian si Elly au considerat de cuviinta sa posteze pe internet imagini surprinse dupa ce au parasit casa de la Stefanesti in care apar in intimitate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 SEPTEMBRIE 2015. De altfel, nimic nou sub soare caci cei doi nu se sfiau sa apara in imagini spectaculoase chiar si peparcursul emisiunii transmise de Antena 1.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 SEPTEMBRIE 2015. Intr-o imagine postata pe o retea de socializare, Elly si Cristian de la „Mireasa pentru fiul meu” se saruta in pat, fostul concurent fiind la bustul gol. Fanii au comentat: „Nu mai postati poze din intimitate!” sau „Mai lipsea să se pozeze cand si-o… „.

Stiri pe aceeasi tema

CHEFI LA CUTITE 11 APRILIE 2016. Georgeta Ciocarlan lupta in echipa neagra alaturi de chef Florin Dumitescu

Cristiana Petrariu Bota

PRIZONIERA DRAGOSTEI EPISODUL 16, 18 SEPTEMBRIE 2015. Yigit recunoaste in fata familiei ca Nur este sotia lui

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 63 REZUMAT, 15 IUNIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult