MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 DECEMBRIE 2015. Noi acuze aduse lui Valentin de unul dintre cei mai mari contestatari ai sai

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 DECEMBRIE 2015. Saptamani la rand, Valentin a fost acuzat de „tabara adversa” ca joaca un rol in aceasta competitie, scopul lui final fiind castigarea unui premiu financiar cat mai consistent, in finala sezonului cu numarul 5.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 DECEMBRIE 2015. In timpul emisiunii de miercuri, Cosmin, unul dintre contestatarii iubitului Adrianei, a decis ca a venit vremea pentru a face si altfel de acuze. Cosmin a concluzionat in fata moderatoarei Mirela Boureanu Vaida ca Valentin sufera de infantilism.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 DECEMBRIE 2015. In sprijinul afirmatiei sale, Cosmin a facut chiar o demonstratie a felulului in care Valentin merge prin casa subliniind chiar ca „nici nepotul meu de 8 ani nu se comporta asa”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 DECEMBRIE 2015. Valentin a zambit la auzul unor astfel de vorbe insa s-a decis sa-l contreze pe Cosmin in momentul in care acesta a trecut la urmatoarea acuza: „Valentin cred ca a trait in padure caci a rupt clanta de la baie”.

„Am ramas din greseala cu clanta in mana. In schimb Cosmin da cu pumnul in usa de la baie”, a raspuns Valentin usor iritat de faptul ca fusese pus la zid. „Nu poate sa-mi spuna mie Cosmin ca trait in padure, nu poate sa ma cenzureze, nu poate sa ma judece!” a afirmat cel care in acest moment este liderul clasamentului voturilor exprimate de public.

A fost doau un n0u episod al „razboiului” purtat de Valentin cu grupul din care fac parte Eduard, Cosmin, Emanuel si Tudor care nu pare sa se apropie de final.

Stiri pe aceeasi tema

GALA BRAVO AI STIL, 13 MAI 2017. LIVE ONLINE. Noi concurente intra in competitia de astazi

Ioana Badulescu

GALA BRAVO AI STIL, 3 DECEMBRIE 2016. LIVE. Stil a la New York! Concurenta eliminata este Roxana

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 SEPTEMBRIE. Liliana Boje, imagini incendiare de pe plaja

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult