MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 NOIEMBRIE 2015. Doamna Luiza: Mi-as fi dorit ca Tudor sa faca un cuplu cu Valentina!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 NOIEMBRIE 2015. Tudor si mama lui, doamna Luiza, sunt doi dintre actualii locatari ai Casei de la Stefanesti care au oferit „sarea si piperul” sezonului 5 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 NOIEMBRIE 2015. La capatul a doua luni in care Tudor nu a reusit sa formeze un cuplu desi s-a apropiat pe rand de Liliana, Adriana, Loredana si Florentina, el si mama lui si-au exprimat dorinta de a parasi competitia in conditiile in care tensiunea a pus stapanire asupra lor si numarul materialelor negative in care apar a crescut simtitor in ultimele zile.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 NOIEMBRIE 2015. Colegii din MPFM5 au luat act de dorinta exprimata de cei doi si i-au nominalizat pentru a parasi show-ul, la randul lor, Tudor si doamna Luiza alegand calea diplomata de a nominaliza un concurent aflat locurile fruntase ale topului preferintelor telespectatorilor si implicit protejat in vederea eliminarii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 NOIEMBRIE 2015. Cei doi l-au nominalizat pe Emanuel, iar doamna Luiza i-a explicat acestuia de ce a facut acest gest: „Tu esti sus si esti protejat. stii ca te apreciez. Nu puteau sa nominalizez pe baietii din cuplu”.

Sambata, in platou s-a aflat si tatal lui Tudor, care a fost foarte rezervat in declaratii si a preferat sa discute cu doamna Luiza si cu fiul sau despre plecarea lor din competitie.

Astazi, aceasta a explicat de ce sotul sau nu a vrut sa vorbeasca.

„Nu vrem sa dam in copiii altor familii”.

Din nefericire pentru cei doi, Tudor a fost salvat de catre telespectatori, iar competitia continua pentru ei.

Doamna Luiza a fost acuzata de catre ceilalti concurenti ca isi manipuleaza fiul, dar s-a aparat si a amintit faptul ca mama Loredanei a acuzat-o ca o dezmosteneste daca formeaza un cuplu cu Tudor. Aceasta a mai spus ca si-ar fi dorit ca Tudor sa formeze un cuplu cu Valentina, iubita lui Aurel.

Doamna Mioara, bunica lui Aurel, a devenit foarte vehementa la auzul acestei declaratii si nu intelege de ce doamna Luiza a spus aceste cuvinte.

Stiri pe aceeasi tema

MERYEM EPISODUL 18 REZUMAT, 31 IULIE 2018

Ioana Badulescu

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 6 REZUMAT, 31 AUGUST 2015. Neriman si Saika fac o vizita la biroul lui Macit

Delia Ion

GALA SAPTAMANALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 SEPTEMBRIE 2015. Lavinia si Emanuel continua competitia!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult