-3.4 C
România
19 ianuarie 2022
MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 NOIEMBRIE 2015. Doamna Luiza: Mi-as fi dorit ca Tudor sa faca un cuplu cu Valentina!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 NOIEMBRIE 2015. Tudor si mama lui, doamna Luiza, sunt doi dintre actualii locatari ai Casei de la Stefanesti care au oferit „sarea si piperul” sezonului 5 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 NOIEMBRIE 2015. La capatul a doua luni in care Tudor nu a reusit sa formeze un cuplu desi s-a apropiat pe rand de Liliana, Adriana, Loredana si Florentina, el si mama lui si-au exprimat dorinta de a parasi competitia in conditiile in care tensiunea a pus stapanire asupra lor si numarul materialelor negative in care apar a crescut simtitor in ultimele zile.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 NOIEMBRIE 2015. Colegii din MPFM5 au luat act de dorinta exprimata de cei doi si i-au nominalizat pentru a parasi show-ul, la randul lor, Tudor si doamna Luiza alegand calea diplomata de a nominaliza un concurent aflat locurile fruntase ale topului preferintelor telespectatorilor si implicit protejat in vederea eliminarii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 NOIEMBRIE 2015. Cei doi l-au nominalizat pe Emanuel, iar doamna Luiza i-a explicat acestuia de ce a facut acest gest: „Tu esti sus si esti protejat. stii ca te apreciez. Nu puteau sa nominalizez pe baietii din cuplu”.

Sambata, in platou s-a aflat si tatal lui Tudor, care a fost foarte rezervat in declaratii si a preferat sa discute cu doamna Luiza si cu fiul sau despre plecarea lor din competitie.

Astazi, aceasta a explicat de ce sotul sau nu a vrut sa vorbeasca.

„Nu vrem sa dam in copiii altor familii”.

Din nefericire pentru cei doi, Tudor a fost salvat de catre telespectatori, iar competitia continua pentru ei.

Doamna Luiza a fost acuzata de catre ceilalti concurenti ca isi manipuleaza fiul, dar s-a aparat si a amintit faptul ca mama Loredanei a acuzat-o ca o dezmosteneste daca formeaza un cuplu cu Tudor. Aceasta a mai spus ca si-ar fi dorit ca Tudor sa formeze un cuplu cu Valentina, iubita lui Aurel.

Doamna Mioara, bunica lui Aurel, a devenit foarte vehementa la auzul acestei declaratii si nu intelege de ce doamna Luiza a spus aceste cuvinte.

Stiri pe aceeasi tema

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 18 REZUMAT, 2 IANUARIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 DECEMBRIE 2015. Emanuel, in stare grava la spital dupa ce a sarit gardul: Medicii au ramas socati!

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 MAI 2016. SOC SI LACRIMI! Emilia Dragoi le-a lasat intreaga avere

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult