cristian si elly mpfm
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 SEPTEMBRIE 2015. Cristian si Elly

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 SEPTEMBRIE 2015. Cristian si Elly se bucura de fiecare clipa pe care o petrec impreuna din postura de sot si sotie. Dupa un an cu numeroase clipe placute dar si suficient de multe momente de tensiune, cei doi iubiti incep sa se reacomodeze la viata din afara casei de la Stefanesti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 SEPTEMBRIE 2015. Entuziasmul ii face insa sa comita si cateva erori taxate de telespectatorii neutri ai show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 SEPTEMBRIE 2015. Dupa ce luni Cristian si Elly postasera pe Fcaebook o imagine desprinsa din intimitatea lor, marti seara ei au gasit potrivit sa se fotografieze la masa unui cazino din Capitala.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 SEPTEMBRIE 2015. Putini fani ai cuplului se asteptau la un astfel de cadru in care cei doi sa se fotografieze, unele dintre comentarii subliind faptul ca s-ar fi putut evita o astfel de postare pentru a nu se crede ca ei isi risipesc banii castigati ca premiu la jocuri de noroc.

Indragiti de multi telespectatori, criticati de si mai multi, cei doi castigatori ai emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” sunt Elly si Cristian.

Valoarea premiului castigat de cei doi este 400.000 ron, iar 100.000 ron se va imparti intre ceilalti finalisti. Elly si Cristian au fost penalizati cu 100.000 ron, dupa ce fostul concurent a sarit gardul.

Stiri pe aceeasi tema

MA NUMESC ZULEYHA EPISODUL 6 REZUMAT DIN 17 IANUARIE 2020

Ioana Badulescu

ASIA EXPRESS 5 MARTIE 2018. Live Online Antena 1. Rasturnare de situatie pentru concurenti la Proba Amuletei din Laos

Ioana Badulescu

RAPID BUCURESTI: Fred Benson: Acum mi-am dat seama ce inseamna Rapid!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult