MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 FEBRUARIE 2017. Mai nou, la MPFM6, concurentii intra si ies cand vor din platou

Delia Ion
By Delia Ion februarie 20, 2017 13:40

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 FEBRUARIE 2017. Mai nou, la MPFM6, concurentii intra si ies cand vor din platou

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 FEBRUARIE 2017. Sezonul al VI-lea al cunoscutului show matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” ofera numerosilor telespectatori un sir continuu de evenimente atipice pentru alte stagiuni. S-a ajuns pana in momentul in care unii dintre competitori iau decizia de a parasi emisiunea desfasurata in direct pentru cateva minute doar pentru a se “calma”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 FEBRUARIE 2017. Este cazul lui Radu, ultimul intrat in randul concurentilor MPFM6. Dupa un conflict verbal avut cu Laurentiu, Madalin si Geo, Radu a manifestat o evidenta stare de irascibilitate motiv care l-a determinat sa se ridice de pe canapea si sa plece pentru cateva minute in afara platoului emisiunii, tocmai pentru a nu recurge la gesturi nedorite.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 FEBRUARIE 2017. Limbajul lui Radu a lasat mult de dorit, in contextul in care show-ul este urmarit in direct de nuerosi telespectatori. Dupa aproximativ 10 minute, Radu s-a intors in emisiune si a continuat disputa verbala purtata impreuna cu Petru impotriva celor trei amici.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 FEBRUARIE 2017. Adriana a tinut insa sa precizeze ca starea de nervozitate a lui Radu nu este rezultatul duelurilor cu ceilalti concurenti ci este cauzata de lipsa tigarilor care l-a facut ca duminica seara sa aiba iesiri si mai periculoase in comparatie cu ceea ce s-a intamplat azi.

“Aseara a aruncat cu lucruri prin casa, mi-a fost si frica…pentru niste tigari. E violent in ultimul timp.” a declarat Adriana in direct.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.