MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IANUARIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IANUARIE 2016. Mihaela, noi dovezi ale unei relatii de complezenta la MPFM5

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IANUARIE 2016. Ca si in alte sezoane de „Mireasa pentru fiul meu”, cuplurile formate in competitie au grupuri fidele de sustinatori dar si fani ai show-ului care nu numai ca nu cred in anumite povesti de iubire cladite in casa MPFM5 dar, mai mult, lanseaza zilnic comentarii rautacioase pe retelele de socializare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IANUARIE 2016. Dintre relatiile sentimentale ale actualei stagiuni, cea care naste cele mai multe semne de intrebare este cea dintre Mihaela si Constantin, vazuta ca o relatie de complezenta in care este evident faptul ca Mihaela nu are niciun fel de sentiment fata de „alesul” ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IANUARIE 2016. Mihaela chiar a recunoscut ca mult timp nu a vazut in Constantin un posibil iubit dar ca pe parcurs a ramas impresionata de insistenta si de rabdarea de care a dat dovada actualul ei partener.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IANUARIE 2016. Desi constanteanca a declarat in mai multe randuri ca inima ei incepe sa incline catre Constantin, dovada si cuplul pe care l-au format in urma cu cateva saptamani, telespectatorii fideli MPFM5 nu cred in aceste vorbe si aduc constant ca dovezi imagini in care Mihaela pare extrem de nefericita, atat in preajma lui Constantin, cat si in momentele in care este singura.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IANUARIE 2016. Telespectatorii acestei emisiuni cred ca sunt matorii unui spectacol dezgustator la finalul caruia Constantin este cel care va avea de suferit in contextul in care singurul lucru care a impins-o pe Mihaela sa formeze un cuplu cu el este doar dorinta de a nu fi eliminata din competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IANUARIE 2016. Episoadele in care Mihaela este surprinsa plangand incep sa se inmulteasca, unul dintre ele fiind surprins de privitorii Antena Play in momentul in care Mihaela rasfoia o carte, in gradina casei de la Stefanesti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IANUARIE 2016. Fanii MPFM5 cred ca Mihaela regreta tot mai mult ca a acceptat sa formeze un cuplu cu Constantin insa ii este greu sa mai dea inapoi acum in conditiile in care vrea sa apara in fata publicului drept o fata corecta si cu principii.

Stiri pe aceeasi tema

Castigatorii ROMANII AU TALENT 2015, semifinala 1 din 8 mai: Ion Barbu, Oana Zara si Alexandru Bordea

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 AUGUST 2016. Alexandra, in finala MPFM din 27 august?

Cristiana Petrariu Bota

BAHAR VIATA FURATA EP. 93 REZUMAT, 6 IULIE 2016. Drama in familia Atahan, Hasret moare, Bahar si Mehmet sunt distrusi

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult