Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 MARTIE 2014. Zeul Zanzanie si-a bagat coada in interiorul mai multor cupluri

Cum in Mireasa pentru fiul meu, scandalurile dau mai bine la imagine decat buna dispozitie, conflictele se „iau” de la cuplu la cuplu.

Dupa vorbele grele aruncate intre Andrei si Cristina, a venit vremea ca si Traian si Corina sa mai inventeze un mic scandal.

Corina a refuzat sa danseze la mica petrecere organizata dupa finala saptamanala de sambata insa a fost imediat cuprinsa de gelozie, in momentul in care l-a vazut pe Traian dansand in fata fetelor intrate de curand in Casa.

I-a reprosat acestuia ca a neglijat-o si ca vrea sa faca spectacol in fata „boboacelor” insa a sfarsit prin a iesi si ea la dans, alaturi de celelalte fete.

Comentarii neproductive au aparut si in cuplul Laur-Florina. Laur vede ca lucrurile nu se misca atat de rapid pe cum ar vrea el, in interiorul relatiei, insa Florina nu crede ca ar fi o problema, in ceea ce o priveste.

Mai mult, cei doi iubiti, au incercat sa se faca gelos, unul pe altul, prin implicarea in diverse discutii si actiuni, a lui Aurelian si a Georgianei.

O mica zanzanie a intrat si intre Mariana si Grigore, cuplu care, pana in prezent, a avut cele mai putine certuri. Mariana isi vede iubitul ca fiind stresant de tipicar. Chiar prea tipicar cu detalii neinteresante, Mariana atragandu-i atentia ca ar fi mai bine sa se concentreze pe lucruri mult mai importante.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM SEZON 4. Catalin ia dat papucii Madalinei in direct

Bogdan

Totul despre cele patru dimensiuni ale femeii moderne: Femeia-business, femeia-mama, femeia-mister si femeia-profunda

Ioana Badulescu

Silvia Kerim, jurnalista la Radio Romania si Formula As, a murit

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult