AUREL MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 NOIEMBRIE 2015. Valentina si Aurel pe punctul de a se desparti din cauza scenelor de gelozie

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 NOIEMBRIE 2015. Unul dintre cuplurile sezonului 5 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” a trecut in aceasta saptamana printr-un moment de cumpana care ar fi putut avea repercursiuni asupra viitorului lor in aceasta competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 NOIEMBRIE 2015. Este vorba despre Aurel si Valentina, titularii unei relatii care fluctueaza de la gesturi tandre si pasionale la certuri inexplicabile pornite din senin dar care de cele mai multe ri se sting la fel de repede.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 NOIEMBRIE 2015. Ultima divergenta a parut insa mai serioasa fata de altele din trecut si s-a nascut din gelozia Valentinei deranjata de gesturile facute de iubitul ei la adresa vedetei de televiziune Dniela Crudu cea care a facut o vizita in casa MPFM5 cu scopul de a o oferi un plus de spectaculozitate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 NOIEMBRIE 2015. Bruneta a venit in casa „Mireasa pentru fiul meu” pentru a ii antrena pe concurenti in niste jocuri care aveau ca scop sa ii relaxeze, in schimb nu au facut altceva decat sa puna paie pe foc in relatia lui Aurel cu Valentina.

Tanara a facut o criza de gelozie de toata frumusetea, iar Aurel a decis sa renunte la relatie. „Gata, am pus punct si nu mai dau inapoi! Imi face faze din astea, ma cert si cu bunica-mea din cauza ei… Ce imi pune atatea conditii? E mai bine asa, noi sa fim sanatosi, nu se termina lumea aici, e mai bine si pentru ea si pentru mine, Eu stiu ca am un cuplu, dar asta nu insemna sa stau numai cu ea, mai trebuie sa vorbesc si cu lumea din casa, sa mai glumim…”, a spus Aurel.

Intre timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune si sunt din nou impreuna. Valentina a explicat in editia de vineri a show-ului reactia pe care a avut-o.

„Nu a avut nici o treaba cu gelozia reactia mea, cred ca am fost un pic invidioasa ca nu eram in locul lui Aurel. Imi place Daniela, e o fata fix pe gustul meu. Cred ca am fi facut un show de zile mari”, a spus Valentina la Antena 1.

Articole asemănătoare

Ramona Osz si Robert Popescu de la INSULA IUBIRII 2016, doua ispite care fac ravagii

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Petru: Este cel mai frumos lucru sa vad rasaritul soarelui la mare, cu Ana in suflet!

Delia Ion

GALA SAPTAMANALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 SEPTEMBRIE 2015. Lavinia si Emanuel continua competitia!

Delia Ion