MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 SEPTEMBRIE 2015. Cristiana si Marian, imaginea cuplului perfect!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 SEPTEMBRIE 2015. A parut la un moment dat capabila sa o detroneze pe Elly din fotoliul de lidera autoritara a clasamentului celor mai iubite concurente ale sezonului al patrulea al show-ului matrimonial „Mireasa pentru meu”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 SEPTEMBRIE 2015. Este vorba despre Cristiana, una dintre mezinele stagiunii precedente, intrata in casa de la Stefanesti cu gandul de a pleca maritata si visul i s-a implinit alaturi de Marian, unul dintre cei mai maturi baieti prezenti in competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 SEPTEMBRIE 2015. La o luna distanta de la marea finala, zi in care Cristiana si Marina s-au si casatorit in fata primarului din Stefanesti, cei doi tineri par extrem de fericiti si de impliniti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 SEPTEMBRIE 2015. Imaginile postate de Facebook de ei sunt dovada clara a faptului ca relatia lor decurge extrem de bine, iubirea dintre ei fiind vizibila in fotografiile care prezinta imbratisari si sarutari pasionale, chiar in public.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 SEPTEMBRIE 2015. Cei doi au primit numeroase mesaje de incurajare de la numerosii lor admiratori. „Cei mai frumosi”, „cei mai sinceri”, „le doresc tot binele din lume”, sunt doar cateva dintre comentariile pozitive.

Stiri pe aceeasi tema

SPLASH: Diana Dumitrescu, curajoasa si sexy la SPLASH. VEDETE LA APA din 6 septembrie

Cristiana Petrariu Bota

DILA EPISODUL 5 DE MIERCURI 29 APRILIE 2015, REZUMAT DETALIAT. Dila ramane decisa sa-l omare pe Riza fara sa stie ca acesta ii devenise prieten

Delia Ion

POFTITI DE VA IUBITI, POFTITI PE LA NOI. NEA MARIN: De la verighete pana la nunta, tot facem noi

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult