GABI BOTEZ MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Gabriel Botez, mesaj emotionant inainte sa se insoare cu iubita lui insarcinata, Roxana

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Gabi Botez, fost concurent in show-ul matrimonial Mireasa pentru Fiul Meu, a transmis un mesaj emotionant, miercuri, cu putin timp inainte sa se insoare cu frumoasa lui iubita insarcinata, Roxana. Cei doi se pregatesc, asadar, nu doar sa-si uneasca destinele, ci si sa devina parinti, ceea ce ii face mai fericiti ca niciodata.

Intr-un mesaj emotionant postat pe pagina sa de socializare, Gabi Botez le spune prietenilor sai de pe Facebook ca intre a fi indragostit si a iubi este o mare diferenta si exemplifica. Cand o persoana se indragosteste, nu o face intentionat, dar cand iubesti, trebuie sa transpiri si sa suferi, este de parere fostul concurent al MPFM, care mai adauga faptul ca dragostea nu se intampla, ci se face.

„Între a fi îndrăgostit si a iubi exista o mare diferența. Cand o persoana se îndrăgostește, nu o face intenționat: se întâmpla. Dar ca sa iubești trebuie sa transpiri, sa suferi, sa razi, sa stai treaz, sa te oferi. Dragostea nu se întâmpla… Dragostea se face…”, a scris Gabi Botez.

Dupa mai multe incercari de a se-si gasi perechea potrivita, Gabi Botez a gasit in frumoasa Roxana jumatatea vietii lui. Tanara este insarcinata si in curand vor face si nunta. Roxana este studenta la Drept si arata ca un top-model.

In aceasta perioada, Gabi Botez si Roxana sunt pe drumuri pentru a pregati cele necesare pentru marele eveniment, care va avea loc pe 28 octombrie. Gabi a fost la restaurant, a discutat cu lautarii care vor canta la nunta si a ales si fotograful si cameramanul care ii vor imortaliza cea mai frumoasa zi din viata lui.

„Zilele astea am tot alergat să rezolv totul pentru eveniment. Am fost la local să dau un avans, m-am întălnic cu lăutarii pentru a da o arvună şi mi-a rămas să rezol cu fotograful şi cu cameramanul”, a declarat, pentru Spynews.ro, Gabriel.

„Sunt foarte bucuros că am rezolvat problema legată de ţinuta mea. Am comandat-o şi acum aştept să îmi vină acasă. Cu ţinuta ei e puţin mai dificil, pentru că este un pic pretenţioasă şi îşi face rochia la un atelier”, a mai povestit fostul concurent.

Gabriel se asteapta ca la nunta sa participe si fosti concurenti ai competitiei Mireasa pentru Fiul Meu, carora le-a trimis deja invitatiile. Ramane de vazut cati dintre fostii colegi de competitie ii vor fi alaturi in ziua cea mare.

Sursa foto: Facebook

Poti citi si: Iulia si Ana Maria de la Mireasa pentru Fiul Meu 6, ipostaze penibile in Casa. VIDEO

O fosta concurenta MPFM, in bratele lui Liviu Varciu

Cristiana si-a surprins fanii cu burtica de graviduta! FOTO

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Gabi Botez pare sa-si fi gasit in sfarsit fericirea langa o domnisoara foarte frumoasa

Gabi Botez: In casa MPFM trebuie sa iti asumi trecutul, prezentul si viitorul!

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Corina MPFM3, radiind de fericire intr-o poza facuta alaturi de o prietena

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 FEBRUARIE 2015. Andreea Mantea: O sa fiu cea mai rea soacra din lume!

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 58 REZUMAT, 26 MARTIE 2015. Zinar este noul sef al clanului

Delia Ion