MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Constantina si Raymond s-au mutat cu chirie in Bucuresti. Au facut cununia civila?

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 28, 2017 15:43

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Constantina si Raymond s-au mutat cu chirie in Bucuresti. Au facut cununia civila?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Constantina si Raymond, castigatorii sezonului 3 al emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, au fost invitati in editia de vineri a emisiunii “2K1” realizata de Mirela Boureanu Vaida la Antena 1. In debutul competitiei, Ray si Tina au marturisit ca s-au mutat impreuna in Bucuresti si au vorbit si despre cununia civila.

Dupa ce au mai fost in platoul “2K1” in prima parte a lunii martie, Ray si Tina au revenit in emisiunea realizata de fosta prezentatoare a competitiei Mireasa pentru Fiul Meu. De data aceasta nu au concurat cu fosti colegi din show-ul matrimonial, dar Mirela Boureanu Vaida a avut grija sa-i descoasa cu privire la cele mai recente evenimente din viata lor.

Asa am aflat ca Ray si Tina s-au mutat impreuna. Acum, ei locuiesc cu chirie in Bucuresti si par a fi foarte fericiti pe propriile picioare. Amintim ca Tina a absolvit de curand cursurile Intact Media Academy si isi doreste o cariera in acest domeniu, dar bruneta vrea sa isi deschida si o afacere in domeniul frumusetii.

Intrebati de prezentatoarea “2K1” ce se mai aude cu anuntata casatorie, Ray si Tina au inceput sa rada si au precizat ca inca stau “confortabil”. Nu s-au casatorit, dar i-au promis si de aceasta data Mirelei ca va fi prima care va afla.

“Stam confortabil. (…) V-am spus ca va spun prima”, a spus Raymond.

In Bucuresti, cei doi locuiesc cu chirie, iar pentru cateva zile au locuit si cu verisoara Constantinei. “Nu, nu stam singuri. Stam cu verisoara mea, care este in vizita cateva zile”, a spus Constantina.

Iti recomandam si: Mireasa pentru Fiul Meu, emisiunea de succes difuzata de Antena 1, revine in grila de toamna

Constantina si Raymond, fosti concurenti ai MPFM, au anuntat cand fac nunta! Mirela Vaida le va canta la nunta! FOTO-VIDEO

Constantina, proiect jurnalistic fabulos cu Antena 1

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Alexandra ii duce dorul lui Florin, dupa ce acesta a plecat din nou

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.