MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 DECEMBRIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 DECEMBRIE 2015. Probleme mari in cel mai nou cuplu de la MPFM5

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 DECEMBRIE 2015. Pe parcursul bataliei finale dintre Tudor si Aurel, de sambata, pentru ocuparea ultimului loc castigator in cursa de plecare in Dubai, Florentina se comporta ca fiind partenera de cuplu a lui Tudor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 DECEMBRIE 2015. Totul venea la doar o zi distanta de la „cadoul” stafului MPFM5 de a-i lasa pe Tudor si Florentina singuri in casa baietilor, pentru doua ore, pe parcursul carora cei doi au parut a fi pus lucrurile la punct in vederea debutului unei relatii sentimentale frumoase.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 DECEMBRIE 2015. Florina s-a lasat sarutata de Tudor chiar daca pentru telespectatorii Antena Play era destul de evident ca fata nu era extraordinar de entuziasmata de evolutia neasteptata a lucrurilor, oarecum influentata si de atitudinea moderatoarei Mirela Boureanu Vaida care i-a impins putin „de la spate” pe cei doi concurenti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 DECEMBRIE 2015. Inevitabilul avea insa sa se intample caci, pe parcursul emisiunii desfausrate in direct luni, Tudor si Florentina au aparut in fata ecranelor drept „un fost cuplu MPFM5”.

„Nu vreau sa imi fac planuri. Mi-am luat o mare teapa. Daca mai asteptam putin, poate dadeam alt raspuns”, a fost declaratia Florentinei care prevestea ruptura dintre cei doi.

Si asa a si fost caci provocati de aceeasi Mirela Boureanu Vaida sa puna lucrurile in ordine, Florentina s-a vazut nevoita sa recunoasca faptul ca nu are sentimente pentru Tudor si ca nici nu vrea sa profite de sperantele pe care Tudor si le-a pus in legatura cu o evetuala relatie a lor.

„Nu prea formam un cuplu in acest moment. Ma simt eu aiurea ca nu pot si i-am zis ca in aceasta saptamana, daca nu ma voi apropia de el, o sa ii spun. As vrea sa ii acord mai multa atentie. Nu merita sa ma comport asa cu el”, a spus Florentina.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 IANUARIE 2016. Cristian si Elly la munte alaturi de unul dintre cuplurile rivale de la MPFM4

Delia Ion

TINUTUL RAZBUNARII EPISODUL 92, 15 SEPTEMBRIE 2015. Arturo gaseste fotografiile fratilor sai printre lucrurile lui Soledad

Delia Ion

REZULTATE TITULARIZARE 2016. Notele la Titularizare, in 27 iulie 2016. Repartizare profesori dupa Titularizare

Lucy Ionesco