Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 IANUARIE 2013. Andrei si Cristina sunt atinsi de gelozie

Mireasa pentru fiul meu ii readuce in centrul atentiei pe Andrei si Cristina, bineinteles cu o disputa verbala intre acestia iscata dintr-un motiv pueril.

Andrei este nemultumit de atitudinea iubitei sale de a purta discutii mai mult sau mai putin serioase cu alti baieti. Sa-i spunem geloze desi Cristina poarta, de cele mai multe ori, dialoguri cu ceilalti baieti, din complezenta.

Episodul se repeta, insa cu schimbarea rolurilor. Este randul Cristinei sa para deranjata de anumite tachinari dintre Andrei si Oana.

Mariana este din ce in ce mai ingandurata, in ultima vreme. Din momentul in care Grigore a primit o scrisoare, de la sora sa, in care il avertiza asupra problemelor pe care le-ar putea a vea intr-o relatie de durata cu Mariana, fata a simtit ca iubitul sau este din ce in ce mai rece.

Nici Mariana nu mai este foarte sigura de intensitatea sentimentelor acestuia, dorind chiar sa paraseasca Casa pentru a avea o masura in ceea ce priveste adevaratele intentii ale lui Grigore.

Mai sunt persoane nemultumite in competitie. Virginia, are obiectii fata de utilizarea sapunului ei, de catre alti concurenti. Mai mult decat atat, are un moment de slabiciune in fata fiului ei, in care se plange de faptul ca nici macar acesta nu o intelege in momentele mai sensibile prin care trece.

Traian s-a decis sa devina mai activ in apararea mamei sale. Dupa episoade intregi in care mama sa a fost acuzata de diverse lucru, de ceilalti concurenti, Traian s-a hotarat sa taxeze la maxim fecare atac verbal al colegilor de competitie, asa cum probabil trebuia sa o faca mai demult.

Stiri pe aceeasi tema

Usturoiul din China dauneaza grav sanatatii! Cum deosebesti usturoiul chinezesc de cel romanesc

Cristiana Petrariu Bota

VISUL REGELUI, EPISODUL 35. Bidam si Chunchu isi continua rivalitatea

Bogdan

Nicoleta Carjan, presupusa iubita a Printului Nicolae, a nascut o fetita. Uite prin ce a trecut la nastere!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult