6.3 C
România
22 februarie 2021
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 IULIE 2016: De ce a plecat Liliana si nu Denisa din Casa MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 IULIE 2016: De ce a plecat Liliana si nu Denisa din Casa MPFM

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 IULIE 2016: Denisa trece prin momente grele, concurenta izbucnind in lacrimi in a doua parte a emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu de joi. De ce in ultima gala a plecat Liliana si nu Denisa din Casa MPFM? Ei bine, la aceasta intrebare raspund chiar telespectatorii: pentru ca sustinatorii Denisei o voteaza.

Denisa a inceput sa planga pe finalul celei de-a doua parti a showului Mireasa pentru Fiul Meu. O sustinatoare a intrat in direct telefonic si a incercat sa o imbarbateze, asigurand-o ca nu va pleca acasa, chiar daca o parte dintre concurenti vor lucrul asta.

„Faci bagaje, iar faci bagaje. Nu mor caii cand vor cainii. Noi suntem multi care te sustinem si ne dorim sa stai acolo. Sterge-ti lacrimile, acolo nu e nicio lupta. Tu demonstrezi ca esti puternica pentru ca demasti falsitatea altora. Ma refer la falsitatea celor cu care este ea in conflict”, a spus Doina Angela, o sustinatoare a Denisei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 IULIE 2016: Lavinia si Catalin sa fie rivalii care vor sa o elimine pe Denisa? Doina crede ca da. „Telul lor e sa o scoata pe Denisa din concurs. Denisa este insa foarte sus ca si voturi. Sa fii fata aia puternica si sa-ti desfaci bagajele ca tu nu vei pleca acasa. Hai spune-mi ceva”, a continuat sunstinatoarea.

„Nu stiu ce se va spun. De fiecare data v-am tot fatzait ca vreau acasa, ba ca vreau sa raman. De data asta simt nu ca nu mai pot, ci ca nu mai vreau sa stau in locul asta”, a reactionat Denisa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 IULIE 2016: „Noi stam si votam. Noi suntem sustinatori care te votam, nu cativa care spun ca sunt apocaliptici. Sunt cateva femei care vorbesc foarte urat. Tu ramai acolo in casa si fii alaturi de cine trebuie.  Daca se se simte cineva luat la intrebari de ce a plecat Liliana si nu a plecat Denisa, Denisa nu a plecat pentru ca noi o sustinem”, a incheiat Doina.

Iti recomandam si: Uite ce face Liliana Boje, indragita concurenta care sambata a plecat din Casa MPFM

Final dureros la Mireasa pentru Fiul Meu

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 IULIE: Constantina trece prin momente grele

Florin, motiv de bucurie maxima in Grecia

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 10 IULIE 2015. Mirela Boureanu Vaida, pe zi ce trece mai zambitoare si mai plina de energie

Delia Ion

MPFM SEZON 3. Grigore, intr-o ipostaza prea apropiata de fosta colega de competitie, Diana

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 AUGUST 2015. Danut acuzat ca a jucat un rol actoricesc in cadrul show-ului matrimonial

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult